LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bygglovs-Mattes bröllop stoppas – kan inte gifta sig med fästmön

23 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Matte Karlsson och Lily Inan.
Bygglovs-Matte har vart förlovad med sin fästmö sedan 2019.
Nu berättar han för Hänt varför bröllopet har avbokats helt.
– Blev för långdraget, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mikaela Laurens stora beslut med maken: ”Stortrivs”Brand logo
Mikaela Laurens stora beslut med maken: ”Stortrivs”

Matte Karlsson snickrade sig in i folkets, och framförallt kvinnornas hjärtan när han tillsammans med Willy Björkman gjorde TV4:s program Bygglov. Programmet lades ned för snart sex år sedan och Matte lever nu ett stilla familjeliv tillsammans med barnen och fästmön Lily Inan.

Paret skulle egentligen redan ha varit gifta. För Hänt berättar Matte varför bröllopet har blivit avbokat på obestämd tid.

Bygglovs-Matte Karlsson om ändrade bröllopsplanerna

2019 gick Matte ner på knä och friade till fästmön Lily på en ö utanför Madagaskar. Matte delade stora lyckan på sina sociala medier.

Strax efter förlovningen berättade även tv-profilen om lyckan för Aftonbladet.

– Jag är jättelycklig. Allt var planerat men jag var nervös. Vi åt middag och jag frågade om vi skulle ta en promenad och på stranden gick jag ned på knä och friade. Jag fick inte ett ja till svar, utan snarare ett vrål, säger han till tidningen och fortsätter:

Annons

– Hon blev lite chockad. Det blir bröllop 2020, berättade han då.

När Hänt pratade med Matte förra året hade bröllopet fortfarande inte blivit av till bådas besvikelse.

– Vi är fortfarande förlovade och allt är bra men vi har inte kommit dit än, det kom för mycket emellan.

Matte Karlsson om det avbokade bröllopet

Nu har det gått snart fem år sedan paret sa ja till varandra men något bröllop har det fortfarande inte blivit. Hänt har pratat med Matte som berättar om varför paret tillslut satte bröllopsplanerna på is.

– Det hamnade lite på is där med Covid, sen så sköt vi upp det, så trodde man att det skulle funka men så fick vi skjuta upp det igen och igen. Då kände vi att Covid-19 hade satt sina spår, inte i förhållandet men på andra saker vilket gjorde att vi avbokade bröllopsplanerna. Det blev för långdraget, berättar han för Hänt.

Planen paret hade från början var att gifta sig i Grekland då Lily är halvgrekiska. Men efter alla turer med avbokningar börjar paret nu inse att ett bröllop i Sverige kanske kan vara ett alternativ i framtiden.

– Just nu myser vi bara på som förlovade, och försöker kanske inse att man kanske kan göra det här ändå. Men nu har jag massa annat stök som kommer först. Jag fyller ju snart 50, säger han.

FOTO: TT

Annons