ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Willy Björkman försvann helt efter succén med Bygglov – nya hälsobeskedet

29 jun, 2023 
Matte och Willy från Bygglov
Matte Karlsson och Willy Björkman var ett riktigt radarpar.
Nu kommer Matte med ett hälsobesked gällande vännen som försvunnit helt efter succén med Bygglov.
– Han börjar ju bli gammal liksom, säger Matte till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Alexander KarimBrand logo
30 sekunder under press med Alexander Karim

Matte Karlsson, 49, blev känd för det svenska folket som tv-snickaren i TV4:s Bygglov. För fem år sedan beslutade kanalen plötsligt att lägga ner programmet trots den stora succén.

Sedan programmet försvann har Matte fortsatt sin karriär inom byggbranschen men i sommar väntar ledig tid med familjen.

– Semestern kommer vi tillbringa i Sverige i år, det har ju varit så fina somrar i Sverige på senaste. Det blir Västkusten och så åker vi eventuellt till Gotland också, säger Matte i en intervju med Hänt.

Strax efter att Bygglov slutade sändas separerade Matte från sambon Lina Falk efter tio år tillsammans. Det forna paret har tillsammans två döttrar – Nellie och Lynn. Sedan november 2019 är Matte förlovad med nya kärleken Lily Inan, 42.

Annons

Willy Björkman försvann helt – relationen till Matte Karlsson idag

Någon annan som varit en stor del av Mattes liv är Willy Björkman, 76. De gjorde nämligen Bygglov tillsammans och var ett riktigt radarpar. Men hur ser då relationen ut idag?

– Vi jobbar fortfarande en del tillsammans. Vi har spelat in reklamfilmer för ett byggföretag. Så vi har precis gjort tio reklamfilmer här för kanske två månader sedan. Så de rullar för fullt nu och så ska vi spela in några fler i höst. Så vi hörs och det är som att man bara varit hemma över en helg från en Bygglovs-inspelning, när man ses igen, säger Matte till Hänt.

Ses ni privat också eller främst i jobb?

– Ibland hinner vi ses. Han bor ju borta i Strängnäs så han är en bit ifrån.

Matte Karlssons nya ord om Willy Björkmans hälsa efter tiden ifrån Bygglov

Willy har tillskillnad från Matte inte ställt upp i några intervjuer på senaste. Men nu kommer Matte med ett besked om Willys hälsa.

Annons

Han är pigg, glad och frisk?

– Ja, helt otroligt. Han börjar ju bli gammal liksom, han är väl 75-76.

Det märks inte eller?

– Kanske lite men för att vara i den åldern så är han fan rätt pigg. Det är helt galet. Han är fortfarande sig lik, lika glad och så.

I nuläget finns inga planer på att TV4 ska ta tillbaka Bygglov men om frågan skulle komma tror Matte att både han och Willy hade varit på.

– Inget i nuläget vad vi vet. Vi har däremot inget emot det, det var en rolig tid. Skulle de fråga tror jag inte vi skulle tacka nej.

FOTO: TT

Annons