Brooklyn Beckham och Nicole Peltz uppges bli föräldrar

Brooklyn Beckham och Nicole Peltz uppges bli föräldrar
Efter sonen Brooklyns förlovning ser Victoria och David Beckhams familj ut att växa sig större!
Annons

Familjen Beckham har mycket att fira! I juni kunde Victoria, 46, och David, 45, äntligen återförenas med sin efterlängtade son Brooklyn, 21, som tillbringat de senaste fyra månaderna i karantän i USA. Kort därefter meddelade kändissonen att han och flickvännen, skådisen Nicola Peltz, 25, förlovat sig. Men de glada nyheterna tar inte slut där – en del fans är övertygade om att de nyförlovade också väntar barn!

Efter sonen Brooklyns förlovning ser Victoria och David Beckhams familj ut att växa sig större! och hon sa ja. Jag är den lyckligaste mannen i världen, skrev han. Mamma Victoria är i extas över nyheten.

– Vi kunde inte vara gladare över att Brooklyn och Nicola ska gifta sig! Önskar er all kärlek och livslång lycka, skriver Posh på Instagram.

Men alla är inte lika glada över frieriet. Brooklyns exflickvän Lexy Panterra, 30, var snabb att kasta skit på exet offentligt.

Annons

– Han är alldeles för omogen för att gifta sig. Han har vanligtvis en ny brud varje månad, säger hon till The Sun.

Annons

Därför betalar Victoria och David Beckham inte för bröllopet

Bröllopsplanerna är redan i full gång och det unga paret planerar inte bara en utan två ceremonier nästa år – en i Europa och en i USA, där de bor. Det kommer inte sparas på krutet och enligt The Sun lär de båda bröllopen gå på över 50 miljoner kronor! Det blir dock inte Beckhams som står för notan. Det ska Nicolas föräldrar göra, eftersom de, tro det eller ej, har ett ännu större kapital än det brittiska superparet. Nicolas pappa, affärsmannen Nelson Peltz, 78, är god för över 10 miljarder kronor!

Annons

Vissa fans tror dock att det finns en annan anledning till frieriet än bara kärlek och bröllopslängtan. Brooklyn skrev nämligen så här också i sitt förlovningsmeddelande:

– Jag lovar att bli den bästa maken och pappan en dag. Snabbt gick kommentarsfälten varma runt om på nätet och ryktet att Nicola är gravid var i full gång. Ryktena svalnade inte direkt av att Nicola nyligen sågs skåla med ett glas vatten under en middag med vänner i New York.

– Två gånger skålade hon med vatten istället för vin, säger ett vittne enligt sajten Media Mass.

Uppgifter: Här gifter sig Brooklyn Beckham och Nicole

Någon graviditet har i skrivande stund inte bekräftats, men en sak är säker: Vi har åtminstone två superbröllop att se fram emot!

Annons

David och Victoria ska redan ha börjat planera för sonens vigsel med Nicole. Enligt Daily Mail har Beckham-familjen spanat in italienska lyxhotellet Borgo Egnazia in Puglia för den stora dagen – där Justin Timberlake och Jessica Biel gifte sig 2012. Planen är också att minst en av ceremonierna ska ha judiska inslag, för att hylla Nicolas judiska arv.

– Det kommer inte vara ortodoxt eller superreligiöst, men det kommer definitivt innehålla några traditionella judiska inslag, säger en källa i tidningen.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…