ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Brolle Wallmark och Mimi Werners ofattbara lycka: ”Såklart superfint”

28 nov, 2023 
Brolle
Mimi Werner och Brolle lever privat på en gård i Ursviken utanför Skellefteå.
Nu berättar de om sin stora lycka, efter långa tystnaden.
”Det känns såklart superfint”, skriver Brolle i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Edward Blom reagerar på Pernilla Wahlgren: ”Smart”Brand logo
Edward Blom reagerar på Pernilla Wahlgren: ”Smart”

Kjell Junior Wallmark, 42, mer känd som Brolle slog igenom i Popstars. Året därpå släppte han debutsingeln Playing with Fire och albumet Rebellious Heart gick raka vägen in på den svenska topplistan och sedan dess har framgångarna varit stora.

Kändislivet mitt i vimlet var dock aldrig något för Brolle. Sedan flera år tillbaka har Brolle bosatt sig på en gård i Ursviken utanför Skellefteå. Där lever han idag med flickvännen Mimi Werner, 32, sonen Lee, 11, och familjens alla djur.

Därför lever Brolle och Mimi Werner så pass privat – orden om beslutet

I en tidigare intervju har Brolle berättat om känslorna över att sonen Lee blivit allt äldre.

– Vi är som bästa polare, det är skitcoolt, sa han då.

Annons

– Jag tror att det är viktigt, i alla fall för min del, att ha ett privatliv och sen har man ett artistliv också. Jag går häromkring med cowboybyxor och mjukisbyxor hemma men sen när man ska jobba då tar man på sig scenkläderna. Jag vill ha kontrasten för jag skulle inte kunna leva i skinnpajen hela tiden, jag vill ha friheten och framför allt djuren. Jag är en djurmänniska så jag måste ha djur omkring mig hela tiden och få vara ute i skogen hela tiden.

Stora lyckan bekräftad – Brolle och Mimi sjunger på musikhjälpen

Nu kommer ett glädjande besked från Mimi och Brolle som Mimmi delar med sig av på Instagram.

Vilken vecka, nu är äntligen premiären på vår nya satsning THE CIVIC klar , tänk att vi äntligen har vi fått genom att få sprida countryns magiska toner på hela söder i Sthlm!! Jag är så tacksam för det och spänd på vad framtiden har att ge!!”

Annons

Hon fortsätter:

”Kommer bli så roligt att få bygga detta tillsammans med er alla countryfans där ute! Och om inte det vore nog så har premiären för Christmas By the sea med Brolle, min andra hälft avklarats!! Världsklass som vanligt! Wow, vilka magiska dagar, med mycket planering och prestation bakom så kan vi nu andas ut och njuta. Jag är bäst på att starta upp nytt projekt så fort jag ska landa, men denna gången tänkte jag bara landa”, skriver hon i inlägget.

Lyckan över att de båda har fullt upp med olika spelningar är total och när Hänt når Brolle berättar han att de även har gemensamma saker på gång.

”Vi ska sjunga på musikhjälpen i Skellefteå ihop. Det känns såklart superfint att få sjunga med Mimi för en sån bra anledning som Musikhjälpen”, skriver Brolle i ett sms till Hänt.

FOTO: TT/Instagram

Annons