ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Brolles lycka med familjen – nu bekräftar han storslagna planerna: ”London”

21 dec, 2022 
Brolle och Mimi Werner
Brolle och familjen har storslagna planer inför julledigheten.
Nu berättar han för Hänt om den stora lyckan med flickvännen Mimi Werner och sonen Lee.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alfred Svenssons besked på röda mattan: ”Förlovad”Brand logo
Alfred Svenssons besked på röda mattan: ”Förlovad”

Kjell Wallmark, 41, mer känd som Brolle gjorde succé i Kanal 5:s talangjakt Popstars och sedan dess har framgångarna varit många. Än idag är musiken Brolles stora intresse och fokus. När Hänt når honom har han precis avslutat julturné The Greatest Rock’n'roll Christmas Show som han gjort tillsammans med flera andra musiker som bland annat Nanne Grönvall.

Brolles stora lycka med familjen – nu berättar han: ”London”

Nu väntar en lång och härlig jul med familjen som består av flickvännen Mimi Werner, 32, som även hon är artist, samt sonen Lee, 11. I ett meddelande till Hänt berättar Brolle om vad som sker under julledigheten.

”Nu har jag julledigt. Har precis släppt ny musik Rise up. Har haft en superkul slutsåld turné ihop med Nanne. The Boppers och Rockabilly. Åker till London över nyår med familjen”, skriver Brolle i ett meddelande till Hänt.

Annons

”Vi ska fira nyår och gå på Harry Potter-landet då hela familjen diggar Harry.”

Det visar sig inte vara första gången som familjen ger sig iväg till London. Av Mimis Instagram-konto att döma besökte familjen Harry Potter-landet även i somras. Då delade Mimi nämligen med sig av flertal bilder från resan där både Brolle och Lee syns.

Brolle bekräftar glädjande nyheten – mer musik kommer

Under turnén Rock’n'Roll On Tour år 2016 fann Brolle sin Mimi men det var inte förrän 2017 som de blev ett par. Idag bor de på en gård i Ursvik utanför Skellefteå. Tidigare har artisten berättat om lyckan över att bosätta sig långt ifrån storstadslivet.

– Jag kommer hem nu för första gången på riktigt, efter alla år, har artisten tidigare sagt i P4 Västerbotten.

Paret uppträder ofta tillsammans och på sociala medier delar de då och då med sig av kärleksförklaringar till varandra.

Vad som sker framöver i Brolles liv återstår att se men i ett meddelande till Hänt kan han nu avslöja att ännu mer ny musik är på gång.

FOTO: Instagram/TT

Annons