Britneys Spears stora sorg – efter beslutet om barnen

Britney Spears och barnen Jaden James Federline och Sean Federline
Sedan skilsmässan från ex-maken Kevin Federline har världsstjärnan Britney Spears haft delad vårdnad om de två sönerna.
Men nu får hon bara träffa barnen i sällskap av en annan vuxen person.
Annons

Efter bara tre månaders dejtande offentliggjorde världsstjärnan Britney Spears, 38, och artisten Kevin Federline, 41, sin förlovning i september 2004. Samma år blev de man och hustru efter en ceremoni Kalifornien. Redan från början generade det skandalomsusade förhållandet metervis med löpsedlar.

Annons
Britney Spears tillsammans med sönerna Jayden James Federline och Sean Federline
Britney Spears tillsammans med sönerna Jayden James Federline och Sean Federline.

Medan Kevin sa ja till sin nya kärlek var nämligen hans före detta fästmö, skådespelaren och artisten Shar Jackson, gravid med hans andra barn. Efter otaliga anklagelser om att Kevin bara skulle vara en så kallad golddigger och rykten om hans och Britneys romans valde paret därför att ställa göra realityserien Britney & Kevin: Chaotic som porträtterade stjärnparets vardag.

När kärleken sedan, under uppmärksammade former, tog slut och paret valde att gå skilda vägar hade de hunnit få sönerna Sean Federline, 14 och Jayden James Federline, 13, tillsammans.

Annons

Får bara träffa barnen tillsammans med annan vuxen

Men trots att de amerikanska medierna gärna utmålade separationen som kaotisk verkar paret ha haft en gemensam syn på vad som var bäst för barnen. Delad vårdnad har det aldrig varit någon tvekan om och de båda har ofta pratat gott om varandras föräldraskap.

Britney Spears och Kevin Federline
Britney Spears och Kevin Federline var gifta mellan 2004 och 2007.

– Britney är en fantastisk mamma. Det är en sak som jag aldrig behöver oroa mig för, har Kevin tidigare sagt till People.

Men sedan i september ser situationen helt annorlunda ut. Enligt en dom som då gick igenom har Britney bara rätt till 30 procent av vårdnaden om barnen medan Kevin har sönerna de resterande 70 procenten. Britney får inte heller umgås ensam med barnen, utan måste ha en annan vuxen närvarande då hon ska träffa Sean och Jayden.

“En stor idiot”

Enligt tidningen US Weekly ska förändringen ha kommit efter att Britneys pappa, Jamie Spears, 67, haft ett högljutt bråk med hennes äldsta son Sean. Händelsen ledde aldrig till någon rättslig dom men sägs ha varit nog för att artisten skulle förlora sin del av vårdanden.

Annons

Källor till tidningen berättar om Britneys ilska mot pappan efter att hans handlingar lett till att hon inte får träffa sina barn.

– Britney är fortfarande väldigt arg på Jamie eftersom hans handlingar med hennes barn resulterade i att hon förlorade vårdnadstiden med barnen.

Även sonen Jayden har uttalat sig om sin morfar under en live-video på instagram:

– Han är en stor idiot, sa han då.

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…