BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Britney Spears gravid – väntar sitt tredje barn

11 apr, 2022 
Britney Spears
Britney Spears är gravid.
Det är på Instagram som hon berättar om gravidlyckan.
”Men gud, vad har hänt med min mage?”
Annons
Melina Criborn om graviditeten: ”Ganska tufft”Brand logo
Melina Criborn om graviditeten: ”Ganska tufft”

Britney Spears, 40, och Sam Asghari, 28, väntar barn.

Det är på Instagram som Britney berättar i en något mystiskt formulerad text att hon väntar sitt tredje barn.

”Jag gick ner i vikt innan min resa till Maui, bara för att gå upp det igen. Jag tänkte: Men gud, vad har hänt med min mage? Min man sa att jag bara var mat-gravid. Så jag tog ett graviditetstest...”, skriver Britney Spears.

”Och ja... jag ska få barn”, fortsätter hon.

I kommentarsfältet strömmar grattis-hälsningarna in, samtidigt som många följare tycker att hon skriver det hela lite kryptiskt som att hon vore ”mat-gravid”.

Sam och Britney har varit ett par i 6 år

Artisten och Sam har varit tillsammans sedan 2016 och paret förlovade sig i höstas.

Annons

Då Britneys tretton års långa förmyndarskap satt stopp för henne att skaffa barn passade hon nyligen på att berätta på Instagram att hon drömmer om att starta en familj med Sam, som hon alltså inte kunnat göra innan.

Britney har sedan tidigare barnen Sean Preston, 16, och Jayden James, 15, tillsammans med exmannen Kevin Federline, 44.

Britney blev omyndigförklarad 2008

Artisten slog igenom med hitlåten ..Baby one more time 1998, skriven av svenska musikproducenten Max Martin.

Efter det blev hon snabbt en av de populäraste artisten i världen – men det skulle få sig en mörk baksida. Britney hade det inte lätt och kämpade med psykisk ohälsa och drogproblem, vilket till sist ledde till att hon blev omyndigförklarad. Hennes pappa, Jamie Spears, tog då över förmyndarskapet 2008.

Artisten har sedan dess i många år försökt att bli av med pappans förmyndarskap och fans har under parollen ”free Britney” krävt att hon ska släppas fri.

I somras kom besked att pappan ändrat sig och att han var beredd att säga upp förmyndarskapet. Enligt nöjessajten TMZ skrev pappans advokat i dokumentet:

”Hur som helst, även om mr Spears blivit utsatt för orättvisa attacker, så tror han inte att den offentliga striden om hans framtid som hennes förmyndare ligger i hennes bästa intresse.”

FOTO: Mario Anzuoni, WONG / BACKGRID US / TT

Annons