LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Brad Pitt om skilsmässan: "Jag är väldigt ledsen"

20 sep, 2016 
Johnny Axelsson
Fransk skådespelerska, alkohol och droger fick ”Brangelina”, ett av Hollywoods absolut mest kända par att gå isär.
Annons

Angelina Jolie, 41, har ansökt om skilsmässa från Brad Pitt, 52. Först rapporterade amerikanska nöjessajten TMZ om nyheten som slog ned som en bomb i kändisvärlden och efter bara några timmar bekräftades det hela av Jolies juridiska ombud Robert Offer. Via honom ber Jolie om att familjen ska lämnas i fred.

Hon kommer inte att kommentera och ber om att familjen nu ska lämnas i fred”, skriver Offer i ett uttalande, något som Sky News rapporterar om.

Angelina Jolie och Brad Pitt har lämnat varandra.
Angelina Jolie och Brad Pitt är inte längre ett par.

Anledningarna till att Angelina nu väljer att skilja sig och ta barnen Maddox, 15, Pax, 12, Zahara, 11, Shiloh, 10 samt tvillingarna Vivienne och Knox, 8, är många enligt uppgift. En av orsakerna sägs vara otrohet. Enligt Page Six har Brad Pitt haft en affär med den franska skådespelerskan Marion Cotillard, 40, som han spelar mot i “Allied” som har premiär senare i år.

Här ser vi Brad Pitt spela emot Marion Cotillard i filmen Allied.
Här ser vi Brad Pitt spela emot Marion Cotillard i filmen Allied.

Angelina ska under inspelningarna ha anlitat “privata ögon” som såg efter vad de gjorde mellan alla tagningar och då fått tillbaka rapporter som inte föll henne i smaken, om man säger så.

Annons

– Hon anlitade en privatdetektiv eftersom hon kände att han vänslades med Marion under inspelningen och det visade sig att han faktiskt gjorde det. Då var måttet rågat, säger en källa till Page Six.

Uppgifter i media Marion Cotillard
Enligt uppgifter till Page Six var Brad Pitt otrogen med Marion Cotillard.

Dessutom uppger en källa att Brad Pitt missbrukar droger och alkohol. En källa uppger för TMZ att Angelina Jolie anser att dessa problem påverkar barnen. Källan hävdar också att Brad har problem med att hantera sin ilska.

Jolie ansöker nu om ensam vårdnad för alla barnen. Om så blir fallet kommer Brad fortfarande att ha rätt att träffa sina barn och även ha delad juridisk vårdnad om dem. Brad och Angelina som blev “Brangelina” med hela världen, träffades som bekant under inspelningar av ”Mr. & Mrs. Smith” som hade premiär 2005. De blev stormförälskade men problemet var att Brad vid denna tidpunkt var gift med ”Vänner”-stjärnan Jennifer Aniston, 47.

Innan Angelina Jolie var det Jennifer Aniston som gällde för Brad Pitt.
Innan Angelina Jolie var det Jennifer Aniston som gällde för Brad Pitt.

Brad som nu blivit dumpad av den kvinna han levt med sedan 2004, säger i ett uttalande kortfattat:

– Jag är väldigt ledsen, men det som spelar störst roll nu är att våra barn mår bra. Jag ber om att pressen ska lämna dem i fred under den här svåra tiden, säger han i ett uttalande till People.

Foto: Stella, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons