Bondeparet Caroline och Joacims besked efter tystnaden

Caroline Kejbert och Joacim Rickling
Det har varit relativt tyst från Joacim Rickling och Caroline Kejberts håll den senaste tiden. I ett inlägg på Instagram berättar de varför – samt avslöjar vinterns kommande projekt.
Annons

Det var i Bonde söker fru som kärleken mellan Joacim Rickling, 28, och Caroline Kejbert, 29, uppstod. Sedan dess har det hänt mycket i parets liv. Strax efter inspelningen av programmet flyttade Caroline till Joacims släktgård och det dröjde inte länge förrän de fick sin alldeles egna serie, Bondeparet, som visas på TV4 Play.

I januari blev Joacim Rickling och Caroline Kejbert dessutom föräldrar för första gången. Dottern Wilda har synts i både realityserien och på bondeparets sociala medier-kanaler.

Både Joacim och Caroline är duktiga på att hylla varandra genom kärleksfulla inlägg på Instagram. Senast i augusti skrev Caroline Kejbert ett inlägg om att hennes sambo gjort ett riktigt bra jobb med att bygga den nya altanen på gården.

Annons
Annons

Vi har länge planerat att bygga altan och då vill Jocke givetvis göra ”något udda” så han bestämde sig för att bygga en i fiskbensparkettmönster. Jag tycker att det blev så fint alltså!”, skrev Caroline vid tillfället.

Bondeparets ärliga ord om tystnaden på Instagram

Men förutom detta har det varit relativt tyst från bondeparet. Nu berättar de att det finns en anledning till att deras sociala medier-kanaler legat lite på is de senaste veckorna.

Annons

”Vi kikar in här lite snabbt för att meddela att vi lever och att skörden i full gång och därav lite mer sporadisk uppdatering”, skriver Joacim och Caroline på deras gemensamma Instagram-konto.

I inlägget berättar paret även att de har en hel del projekt på gång inför vintern och att de är taggade på att dra igång med dessa.

”Vi har däremot börjat prata ihop oss lite kring vilka projekt vi ska ta oss an här hemma när vintern kommer, åh ser ut att bli allt från mindre beslag – och handtagsmontering till jaktrum och garderobsfix! Ska bli kul!”

Annons

FOTO: TV4, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…