ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caroline Kejbert och Joacim Rickling lämnar – bekräftar gemensamma beslutet

16 nov, 2022 
Joacim Rickling och Caroline Kejbert
Det är full rulle för bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling både på den privata fronten och i arbetslivet på gården.
Nu lämnar de landet – utan barnen.
Annons
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Under den tolfte säsongen av Bonde söker fru som sändes 2017 så medverkade Joacim Rickling i hopp om att hitta den stora kärleken. Och tur var väl det!

Brevskrivaren Caroline Kejbert och Joacim föll handlöst för varandra och kärleken mellen dem sprudlar fortfarande.

Fem år har gått och sedan dess har det hänt en hel på gården där paret och deras två gemensamma barn bor. De har nämligen fått tillökning i familjen av två döttrar – Wilda som kom till världen 2019 och Molly som familjen kunde välkomna tidigare i år.

Annons

När Hänt träffade Caroline innan de fått sitt andra barn kunde hon redan då avslöja att det finns en dröm om att utöka familjen ytterligare.

– Vi har ju inte ens fått vårt andra barn än, men jag känner nästan att ”gud jag kan ju tänka mig tre”. Jag tycker att det ska bli kul att bli en större familj och att Wilda ska få ett syskon, berättade Kejbert då för Hänt.

Caroline och Joacims stora projekt på gården: ”Galet mycket tid”

Men familjelivet är inte det enda som går som på räls för paret. Även livet på gården som även Caroline är mycket insatt i kräver en hel del jobb.

Annons

Hon har ett stort intresse för kläder vilket har resulterat i att hon och Joacim har startat upp en butik på gården. De har dessutom flyttat butiken och gjort en hel del stora renoveringar – men nu står butiken klar och går att besöka för den som har vägarna förbi!

– Allt går väldigt bra. Nu är det galet mycket jobb, jag har ju en webbshop också som tillhör min butik. Och det tar väldigt mycket tid parallellt med att vi måste lägga extra krut på nya butiken. Så Jocke jobbar med det praktiska och det tar galet mycket tid, han är jätteduktig, han kör på dag och natt. Och jag sköter planeringen av flytten, har Caroline berättat för Hänt.

Men nu får paret en liten välförtjänt paus i allt jobb på gården!

Nu lämnar paret landet – barnen stannar hemma

På Carolines Instagram visar hon upp att hon och kärleken Joacim är påväg att lämna hösten i Sverige för varmare breddgrader – Gran Canaria!

Dessutom får de lite mer tid för sig själva då barnen stannar hemma denna gång.

Annons

Jag och Joacim ska på semester till Gran Canaria. Barnen är hemma hos mormor och morfar och farmor och farfar. Det ska bli fantastiskt att slappna av lite!” skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Så härligt för paret att komma iväg från allt slit från gården en stund och njuta av varandras sällskap! På Instagram visar Caroline upp bilder från resan.

Caroline Kejberts Instagram-story
Caroline Kejberts Instagram-story
Annons
Caroline Kejberts Instagram-story

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons