LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Susannas familjebråk med Hannes – förändrar allt: ”Går sönder”

16 apr, 2024 
Susanna och Hannes fann varandra i Bonde söker fru och idag har de barnen Tor och Ylva tillsammans.
Men ibland blir det för mycket...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här hettar det till i Bonde söker fru 2023 – första kyssenBrand logo
Här hettar det till i Bonde söker fru 2023 – första kyssen

Susanna Karlsson, 33, fann kärleken i Hannes Haraldsson, 32, i Bonde söker fru 2018. Sedan dess har mycket hänt och idag lever de tillsammans på Susannas gård med barnen Tor, 2, och Ylva, som fyller ett år i sommar.

Precis som för många småbarnsföräldrar är det fullt upp med 2-årstrots och en liten bebis och mitt i allt detta ska de även flytta. Innan de flyttar in ska de dessutom renovera huset, som är Susannas farmors gamla hus.

– Det är från 1600-talet. Timrat. Sedan dess har huset renoverats otaliga gånger. Man har väl inte riktigt haft känslan för att bevara någon speciell stil, man har tagit det som varit smidigast och billigast – och inte restaurerat så mycket. Sedan har man lagt en vit puts på utsidan vilket gjort att det liknar ett stenhus, har Susanna tidigare förklarat för Hänt.

Annons

Susanna om kampen med barnen – tappar det helt

Något som Susanna alltid varit öppen kring är hur det är att vara mamma. Nu har hon en tuff period som har lett till att hon tappat humöret.

”Jag gör mitt bästa, jag gör mer än bra, jag tänker på nästan allt kanske lite till. Men ändå ofta är man i känslan av att inte räcka till. Jag råkar ”tappa det” och bli för arg över att en gurka slängs i golvet och går sönder av tvååringen, och ryter till åt pappan om att han inte tagit upp ved till kaminen.”, skriver hon i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

”Jag påminner mig om att sänka axlarna och åka med mer och släppa på stressen att hinna upp till målet att vara en perfekt mamma/partner. Jag gör mitt bästa idag, och ska försöka mindre imorgon.”

Bonde-Susanna Karlsson om gravidkampen

”Vintern 2019 så bestämde vi oss för att vi vill ha barn tillsammans. Jag plockade ut min spiral och vi var igång. Men inget hände? Månad efter månad gick och inget pluss på nån sticka”, skrev Susanna efter att ha förklarat att detta är hennes historia och den behöver inte likna någon annans.

”När spiralen var ute så skulle hon kontrollera mina ägg (eftersom ja sa att jag ville bli gravid). Hon konstaterade på 2 min att jag hade pcos (en diagnos som försvårar rejält för någon som vill bli gravid.) Mina ägg var många men små sa hon och att det inte såg bra ut alls.”, skrev hon vidare.

FOTO: INSTAGRAM, TV4

Annons