LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Susannas avklädda bild möts av starka reaktioner: ”Galet”

30 jun, 2024 
Elvira Reer
Susanna Karlsson delar nu med sig av en privat bild.
Hon möts av starka reaktioner från sina följare, som älskar vad de ser.
Annons
Tjejmatte med Siw Malmkvist och Ann Westin: ”Jag fattar ingenting”Brand logo
Tjejmatte med Siw Malmkvist och Ann Westin: ”Jag fattar ingenting”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bonde söker fru- Susanna Karlsson, 33, blev under säsongen 2018 en tittarfavorit. I programmet fann hon hennes kärlek i Hannes Haraldsson, 32, paret är fortfarande tillsammans idag och kärleken spirar!

Ett år efter programmet förlovade Susanna och Hannes sig, och år 2021 kom första sonen Tor, 2. Det dröjde sedan inte länge innan Susanna var gravid igen, med lilla Ylva, 1.

Att vara tvåbarnsmamma, sköta om gården och samtidigt renovera sin farmors gamla hus med målet att en dag kunna flytta in – är mer än tillräckligt för att fylla dygnets timmar. Precis som för många andra småbarnsföräldrar sker saker ibland lite spontant, något som härliga Susanna ofta delar med sig av i sina sociala medier.

Susanna delar med sig av ärliga kroppsbilden

Men det är inte bara hennes vardag hon delar på Instagram, utan också mycket mamma-pepp och ärliga inblickar i sitt liv.

Den här gången delade Susanna en sommarbild där hon ser ut att sola och njuta av solens värme. På bilden ser vi Susanna stolt visa upp sin kropp tillsammans med texten:

Annons

"Ville skriva en sån där bra text om kroppen, om tacksamheten över min mjuka rynkiga mage som burit två barn osv. Men så stötte jag nyss på ett inlägg av @filindfors som skrev en så bra lista på sådana saker, och hur vi ska vara snälla mot vår egen och andras kroppar. Så, ni borde läsa det."

Kommentarsfältet är fyllt med hyllningar från följare och andra mammor som delar med sig av sina egna upplevelser. Många uttrycker sin beundran för Susannas mod och ärlighet, medan andra tackar henne för att hon sprider en positiv och realistisk bild av en kropp.

Följarna skriver bland annat:

”Du är så galet fin. Kolla barnen, kolla på kroppen, det är värt varenda äŕr & bristning”.

”Alla kroppar är vackra”.

FOTO: Instagram/Youtube

Annons