LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Starka reaktioner efter bonde-Susannas amningsvideo

12 aug, 2023 
Frida Eklöf
Bonde-Susanna Karlsson
Det var i slutet av juli som Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson välkomnade sitt andra barn till världen.
Nu har Susanna lagt ut en amningsvideo som väcker starka reaktioner bland följarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bachelor-paret Ida och Sebastians oro under graviditeten – efter missfalletBrand logo
Bachelor-paret Ida och Sebastians oro under graviditeten – efter missfallet

Susanna Karlsson, 32, var en av bönderna i TV4:s populära tv-program Bonde söker fru 2018. Och visst fann hon kärleken i fästmannen Hannes Haraldsson, 31.

Turturduvorna fattade snabbt tycke för varandra och kärleken har minst sagt sprudlat mellan dem sedan deras medverkan i programmet.

Bonde-Susanna Karlsson har fått sitt andra barn

2021 föddes sonen Tor och bara några månader senare meddelade paret att de hade förlovat sig. Tanken var att bröllopet skulle gå av stapeln denna sommar, men någonting kom i vägen – Susanna blev nämligen gravid igen.

”Så skönt att få berätta för er. Vi ska bli 4 i juli”, skrev Susanna då på Instagram.

Det har varit en tuff och lång graviditet för Susannas del, men efter att ha gått över tiden i sju dagar har paret äntligen kunnat välkomnat sitt andra barn till världen, en liten dotter.

Annons

”25/7”, skriver hon.

Starka reaktion efter Susannas amningsvideo med dottern

På Instagram har Susanna lagt upp en video där hon ammar nyfödde dottern Ylva. Och videon har väckt starka reaktioner bland hennes följare.

I videon syns dottern ammas och räcker fingret till kameran, något som Susanna menar är till de personer som kommer säga något negativt om deras amning.

”Denna gång kommer jag inte bromsa mig när jag vill föreviga ett otroligt amningsmoment med Ylva, håll i er för det kommer bli mycket amning här framöver”, skriver Susanna till Instagram-videon.

Det är både ris och ros bland kommentarerna i inlägget, majoriteten av Susannas följare är positiva till att hon väljer att publicera videos där hon ammar, medan vissa tycker att det inte hör hemma på sociala medier.

”Inte mina favoritbilder...men jag skrollar förbi dem…”

”Folk har ammat i alla år och det HAR varit så naturligt och NU blir folk kränkta,snälla..Amma på och posta bilder-och de massor!”

”Förstår inte anledningen att man behöver dela sådant här till hela världen? Varför har man behov av att behöva exponera sig själv såhär intimt?”

”KLART att du ska. Underbart. Är någon kränkt av vilken anledning som helst så scrolla då vidare så är det löst. Mer amning åt folket”

FOTO: Youtube, Instagram

Annons