LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Susannas sorgsna ord – efter elaka kommentarerna om hennes utseende

03 jan, 2024 
Linn Seipel
Bonde söker fru susanna karlsson
Bonde-Susanna Karlsson har fått en del elaka kommentarer om sitt utseende, något hon skäms över att ha tagit åt sig av.
Nu ryter hon ifrån och har bestämt sig för att sluta bry sig!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här ramlar brevskrivaren ihop mitt under bondens valBrand logo
Här ramlar brevskrivaren ihop mitt under bondens val

Det populära dejtingprogrammet Bonde söker fru är ett av TV4:s långkörare. Ett par som håller starkt än idag, är Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson som medverkade i säsongen som sändes 2018. Sedan dess har de både hunnit förlova sig och fått två barn.

De som inte fick nog av paret har efter programmet kunnat följa familjelivet på gården på framförallt Susannas Instagram. Där lägger hon ofta upp tänkvärda texter om livet som småbarnsförälder. Men i samband med det nya året kunde vi ta del av hennes tankar på ett helt annat ämne.

Bonde-Susanna Karlssons osäkerhet kring sitt utseende – efter elaka kommentarerna

Susanna, eller ”Showbonden” som hon heter på Instagram, avslöjar nämligen sitt nyårslöfte. Hon ska börja le med tänderna igen.

Annons

”Under 2023 så fick jag en kommentar här på Instagram angående mina tänder. Igen. Jo, jag har faktist fått flera kommentarer om mina tänder igenom åren. Men den där sista fick mig att aktivt sluta le med öppen mun. Jag har ju ”fluoros” på mina tänder (när tänder utsatts för mycket fluor), eller jag tror det iaf. Det kan också va någon annan anledning till mina vita fläckar. Fläckarna som är vitare än min ”normala” färg på övriga tänder gör att helhetsintrycket ser lite konstigt ut. Vissa tycker det ser ut som att man ej borstat tänderna tillexempel”, skriver Susanna i inlägget och fortsätter:

”Jag har alltid känt att jag ser så konstig ut när jag ler med stängd mun. Men i och med de där kommentarerna så lärde jag mig le på ett sätt med stängd mun så att jag tyckte det såg okej ut. SÅ SORGLIGT?! När jag tänker på det så blir jag arg, ledsen och väldigt besviken på mig själv. Att jag lyckats luras in i att tro att mina tänder är fula och inte borde synas. Jag känner mig själv. Jag kommer inte lägga tusentals kronor på nya tänder eller fasader. Mina tänder fungerar och dom ser ut som dom gör. Så, jag måste lära mig (igen) att inte skämmas för dom. Hoppas ni har fina snälla nyårslöften till er själva om ni har något alls”

FOTO: TV4/Patrik Österberg/TT

Annons