LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Susanna Karlsson ryter ifrån till följarna efter kommentarerna

24 jul, 2023 
Jonna Lawaetz
susanna karlsson
Bonde-paret Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson väntar sitt andra barn som kommer vilken dag som helst.
På Instagram har ovälkomna tips trillat in till Susanna under graviditetens slutskede – nu sätter hon ner foten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Serneholt avslöjar okända detaljen inför bröllopetBrand logo
Marie Serneholt avslöjar okända detaljen inför bröllopet

Susanna Karlsson, 32 medverkade i Bonde söker fru 2018 där hon träffade fästmannen Hannes Haraldsson, 31. Paret fattade snabbt tycke för varandra och kärleken har bara växt sedan de medverkade i programmet.

2021 föddes sonen Tor och bara några månader senare meddelade paret att de hade förlovat sig. Tanken var att bröllopet skulle gå av stapeln denna sommar, men någonting kom i vägen – Susanna blev gravid.

I våras berättade Susanna att paret väntade en dotter och nyligen kunde Hannes avslöja att namnet på den lilla flickan i magen, är Ylva.

”Vi lämnade Tor hos mormor och åker mot Västervik! Vi ska till MVC och kolla hur Ylva har det i magen. Sen ska vi väl hinna med lite annat ”när man ändå är i stan” grejer.”, skrev Hannes på sin Instagram.

Annons

Bonde-Susannas kamp med måendet under graviditeten

På Instagram delar paret öppenhjärtligt med sig av sitt liv på gården och hur första åren med sonen Tor har varit. På senaste har Susanna även delat med sig av hur graviditeten påverkat henne. Det har nämligen inte varit har inte varit helt lätt för Susanna som har tampats med illamående och problem med bihålorna.

Hon har tidigare beskrivit sitt ihärdiga illamående och senare om problem med igentäppta bihålor. I en av sina Instagram-storys lade hon upp en video på sig själv där hon visar hur hon sitter lutad över en kastrull med varmt vatten i.

”Spaandet fortsätter i hopp om att förebygga bihåleinflammation”, skrev Susanna då.

Bonde-Susanna ryter ifrån mot följarna efter kommentarerna

Susanna har tidigare bekräftat att lillasyster beräknades komma i mitten på juli. Men med bara en vecka kvar av månaden har bebisen ännu inte tittat ut. I skrivande stund är Susanna i graviditetsvecka 41 och har alltså passerat det beräknade förlossningsdatumet, något hon själv berättat om på Instagram.

Annons

Susanna har även berättat hur tungt och jobbigt hon har det i graviditeten just nu och att hon bara längtar efter att lillasyster ska komma. Något som följarna tar sig friheten att kommentera och ge tips om.

”Och när hon väl kommit ut sen så kommer du sakna denna tiden... Haha njut i lugnet. Att vara gravid är ändå något magiskt”, skrev en följare i Susannas DM.

Susanna valde att publicera kommentaren i sin story för att ge svar på tal:

”Nej. Jag kommer inte sakna den här tiden. Verkligen inte. Tro mig, jag njuter inte av något just nu. Jag mår piss, är uttråkad, vill egentligen göra massa saker men har tappat livslusten idag? Tror jag kommer vara 100% mer levande och glad när jag kan gå, stå, sitta och fungera som en människa igen”

Foto: Skärmdump från Susanna Karlssons Instagram-story

En annan följare tipsar om sätt att få förlossningen att kicka igång. Vilket inte uppskattas av Susanna som går ut på storyn och ber om att följarna ska hålla dessa tips för sig själva.

”Men så tänker en del, men jag kan väl tipsa lite ändå? Det verkar ändå som att hon ber om ett tips? Som om jag inte visste att sex "färdknäppen" är med på listan för tips för att starta förlossning. Är inte roligt i mod för att ta emot ett enda tips, så snälla, inga tips? Tack.”

Foto: Skärmdump från Susanna Karlssons Instagram-story

FOTO: Youtube

Annons