LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Susanna låter bebisen sova utomhus i -9 grader – försvarar beslutet

05 jan, 2024 
Bonde-Susanna Karlsson
Susanna Karlsson brukar låta sin dotter Ylva sova utomhus i vagnen, precis som många andra föräldrar.
Men nu när iskylan dragit in över landet ställer hon sig själv frågande till sitt beslut.
”Är väl på håret”, skriver Bonde söker fru-profilen i ett inlägg på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför umgås inte Backis och Evelina lika mycket med Susanna och HannesBrand logo
Därför umgås inte Backis och Evelina lika mycket med Susanna och Hannes

Det var i Bonde söker fru 2018 som Susanna Karlsson, 33, träffade sin stora kärlek Hannes Haraldsson, 32. Bara ett år senare förlovade de sig och strax därefter började de bli sugna på att utöka familjen.

2021 föddes sonen Tor och för nästan exakt ett år sedan avslöjade Susanna att nästa barn var på väg. I somras kom dottern Ylva till världen och lyckan var total!

Susanna Karlsson och Hannes planerar bröllop och ett tredje barn

Nyligen fick vi se den lilla familjen på tv igen när TV4 sände ett specialavsnitt av Bonde söker fru. Då besökte programledaren Linda Lindorff, 51, tidigare deltagare för att få en uppdatering.

För Susanna och Hannes verkar det som att ett bröllop inte är långt ifrån nu, vilket Linda skvallrade om redan innan avsnittet sänts.

Annons

”Det kommer bli ett bröllop, där jag må ha lovat vara både barnvakt och hålla tal. Jag var ju bjuden redan för flera år sedan men sen kom en pandemi och lite annat emellan”, skrev TV4-profilen i ett inlägg då.

Men det var inte det enda Linda avslöjade. Hon kunde även dela med sig av att Hannes Haraldsson och Susanna Karlsson vill utöka familjen ytterligare i framtiden!

”Det kommer också bli ett tredje barn!”, skrev Linda Lindorff då.

Därför låter Susanna Karlsson dottern Ylva sova utomhus i kylan

Just nu har Bonde-paret dock fullt upp med att anpassa sig efter livet som föräldrar till två barn. På sin Instagram är Susanna öppen med att det inte alltid är helt enkelt och att det sällan är en glamorös vardag.

Annons

Bonde söker fru-profilen har dock hittat ett knep som verkar fungera bra – nämligen att låta dottern sova utomhus. Många menar att bebisar sover bättre på det här sättet, men nu tycker Susanna själv att det börjar bli lite väl kallt. På Instagram berättar hon om sina tankar.

”Är väl på håret att hon får sova ute (nu när det nästan är -10...) men hon sover ju så bra”, skriver hon intill en bild på Ylva i vagnen.

Experter brukar sätta 10 minusgrader som gräns för att låta en bebis sova utomhus, så precis som Susanna Karlsson skriver är det på gränsen!

FOTO: TV4 play, Instagram

Annons