LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linda Lindorff avslöjar Bonde-Susanna och Hannes lycka: ”Ett tredje barn”

10 okt, 2023 
Linda Lindoff, Susanna och Hannes
Linda Lindorff har besökt Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson.
Nu avslöjar hon att det är både bröllop och fler barn på gång.
”Vet inte varför men jag blev så rörd av att se dom tillsammans”, skriver Linda på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Susanna och Hannes stöd till Backis under Bonde söker fruBrand logo
Susanna och Hannes stöd till Backis under Bonde söker fru

Susanna "Showbonden" Karlsson, 32, fann kärleken i Hannes Haraldsson i Bonde söker fru 2018. Paret blev snabbt ett av tittarnas favoritpar och inte konstigt var väl det med tanke på vilken otrolig kärlekssaga de fick följa i programmet.

Hannes och Susanna är än idag ett par och kärleken fortsätter flöda. Sommaren 2021 föddes parets första gemensamma barn, sonen Tor och i somras fick familjen tillökning av lillasyster Ylva.

Linda Lindorffs avslöjade om mötet med Bonde-Susanna och Hannes

Nu kommer Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff, 51, med glädjande nyheter. Hon har nämligen besökt gården där Susanna, Hannes, Tor och Ylva bor.

”Nu senaste träffade jag Susanna och Hannes och deras två små barn Tor, 2 år och lillasyster Ylva som nu hunnit bli 2 månader. Det var nästan svindlande den här gången. Vet inte varför men jag blev så rörd av att se dom tillsammans och veta att för bara fem år sedan så satt jag och Susanna och pratade om hennes längtan efter kärlek och drömmen om att kanske hitta den rätta. Då var hon singel. Nu kär och lycklig med Hannes och mamma till två barn. Nog är det väl fantastiskt. Nästan overkligt. Susanna har absolut en alldeles särskild plats i mitt hjärta”, skriver Linda på sin blogg.

Susanna Karlsson och Hannes barnbesked – Linda Lindorffs ord: ”Kommer också bli ett tredje barn”

Efter samtalet med Susanna och Hannes menar Linda nu att det är både bröllop och fler barn på gång.

Annons

”Det var en härlig dag och vet ni vad… det kommer bli ett bröllop, där jag må ha lovat vara både barnvakt och hålla tal. Jag var ju bjuden redan för flera år sedan men sen kom en pandemi och lite annat emellan. Nu har vi pratat om bröllopet igen och hur det än må bli, med antal gäster, tid på året etc så kommer det bli av. De vill ju verkligen och Hannes nästan lovade att skulle bli innan 2025… Han kallar för övrig Susanna sin nästanfru vilket jag tycker är gulligt. Och… det kommer också bli ett tredje barn! Alla detaljer kring detta, hur allt är sagt och vem som sagt och lovat vad, det får ni veta i programmet vi nu spelar in som sänds närmare jul i Bonde söker frus alldeles egna barn – och bröllopsspecial!”.

FOTO: TT/Instagram

Annons