ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Susanna Karlssons oro för sonen Tor efter Hannes Haraldssons olycka

04 nov, 2021 
BONDE-SUSANNA KARLSSON, TOR
Bonde-Susanna och pojkvännen Hannes Haraldsson blev nyligen föräldrar till sonen Tor.
Kort innan hans födsel behövde Hannes åka in akut till sjukhus efter att ha blivit biten av parets katt.
Nu har Bonde-Susanna fått sig en tankeställare, när det kommer till katternas närvaro runt Tor.
Annons
Svenska kändisar som fått barn 2021Brand logo
Svenska kändisar som fått barn 2021

Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson fann kärleken i varandra när de medverkade i Bonde söker fru 2018. Sedan dess har kärleken sprudlat mellan dem och nu har de även blivit föräldrar!

Det var i slutet av sommaren som bonde-paret äntligen kunde välkomna den lilla sonen till världen. Susanna hade, mot slutet, haft det rätt tufft och hon var helt enkelt ganska trött på att vara gravid. Så när lilla Thor kom till världen var lyckan total!

”Helt overkligt, Tor är här”, skrev Susanna då på Instagram.

Hannes blev kattbiten – bara dagar innan förlossningen

Samma dag som Susanna hade beräknad förlossningsdag hände dock något riktigt otäckt. Hannes behövde då åka in akut till sjukhus då en av parets katter hade gått till attack och bitit honom i benet.

– Det var absolut lite läskigt och tumult att se katten reagera sådär. Med barn och sådär finns det ju massa grejer som kan hända. Katter har ju fruktansvärda bakterier och sånt, säger Susanna till Hänt om händelsen.

Annons

Det var en ganska speciell situation som inträffade när Hannes blev biten av katten på gården. En av kattungarna hade nämligen råkat ramla ner i gödselbrunnen så när Hannes skulle tvätta av kattungen så blev det liv i luckan. Katter gillar ju inte vatten så den lilla kattungen jamade och skrek för livet, vilket gjorde att kattmamman blev rejält upprörd och sprang fram och bet Hannes.

Efter händelsen var det många av Susannas följare som blev oroliga för Hannes och kattens beteende.

”Hannes hoppas du fick ett bredspektra penicillin då vissa katter har Pasteurella multocida bakterien i munnen vilket är jätte farligt. Min sambo fick först ett vanligt penicillin, men de hjälpte inte så det höll på att gå illa. Han blev inlagd med antibiotika intravenöst”, skrev en följare då.

”Hur mår kattmamman? Är hon sig själv igen? Detta måste ju vart traumatiskt för henne också.”, skrev en annan.

Följarnas oro för barnet – nu agerar Susanna

Det var även vissa som blev lite oroliga med tanke på hur det skulle bli sedan när lilla barnet kommit till världen.

Annons

”Hoppas det går bra med katterna när ni kommer hem med bäbis. Dom kan ju reagera på nytillskottet”, skrev en person då.

Med tanke på oron för lilla Tor, så berättar Susanna nu för Hänt om hur hon ser på att ha katterna samtidigt som hon nu har ett litet barn i huset.

– Men jag lämnar ju aldrig Tor ensam nu om katterna leker eller springer runt och sådär. Nej, det är uppsikt hela tiden, säger Susanna och fortsätter:

– Det var verkligen en lärdom.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons