Bonde-Susanna Karlssons ord om sonen Tor – oron efter erkännandet

susanna karlsson

Susanna Karlsson medverkade i Bonde söker fru 2018 och fann sin kärlek i Hannes.
Men nu väljer Susanna att bryta tystnaden om ett ämne kring parets son Tor.
”Känns nästan som en sån där sak man inte vågar säga?”, skriver tv-profilen.
Backis och Evelinas önskan om att bilda familj: "Hoppas"
0:44

Efter reklamen: Backis och Evelinas önskan om att bilda familj: "Hoppas"

(0:44)

Slå på ljud

Bonde söker fru är ett av TV4:s största kärleksprogram där bönder år efter år finner den stora kärleken i en brevskrivare. År 2018 var det bonden Susanna Karlssons tur och hon fann sin stora kärlek i Hannes Haraldsson efter ett tufft val.

Ifjol blev de föräldrar till en son som fick namnet Tor och Susanna snålar inte med att dela bilder från familjelivet. Men denna gång valde hon att ta upp ett ämne som berör många föräldrar – nämligen förskolan.

Susanna om att finna kärleken i Bonde söker fru: ”Svindlande”

Susanna har i en tidigare intervju med Hänt förklarat att hon är glad över att ha träffat mannen i sitt liv i ett tv-program.

– Det är väldigt roligt att ha den här historien att man träffades i Bonde söker fru. Jag såg ju senast på Ica alla bönderna på första sidan. Tänk att det där var jag för fyra år sedan, och nu står jag och tittar på tidningarna, det är så svindlande.

Susanna och Hannes

Susanna och Hannes, ett av Bonde söker frus populäraste kärlekspar!

FOTO: TT / TV4

Bonde-Susannas erkännande om sonen – frågan väcker oro

Sedan tv-debuten har Susanna blivit stor på sociala medier och uppdaterar dagligen med bilder från vardagen.

Denna gång var inget undantag och Susanna tog upp ämnet förskolan som berör många. Hon skriver i ett personligt Instagram-inlägg att hon längtar till att sonen Tor ska börja gå på förskolan – något som enligt henne kan vara lite känsligt att säga.

”Jag kan väll inte vara den enda mamman som längtar efter att barnet ska börja förskolan? Känns nästan som en sån där sak man inte vågar säga? Som att jag inte skulle vilja umgås med mitt barn eller ta hand om honom. Om jag inte skulle gråta vid inskolningen så är jag en dålig mamma och älskar inte mitt barn?”, skriver Susanna Karlsson.

Hon fortsätter:

”Jag vet ju, så jag är inte orolig över vad ni ska tycka om mig, men visst känns det lite tabu att längta till att skola in? Känns som att det ända jag ser och läser är folk som bävar inför den nya fasen, men jag räknar ner dagarna nu. Och hade Tor kunnat hade han nog också räknat ner.”

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN