LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Susanna tvingades lämna hemmet med familjen – det har hänt

04 dec, 2023 
Susanna Karlsson och Hannes Harladsson
Bonde söker fru-profilen Susanna Karlsson har varit med om något riktigt otäckt.
Nu berättar hon om hur familjen behövde lämna gården.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Snabba frågor med Bonde-MatthewBrand logo
Snabba frågor med Bonde-Matthew

Bonde söker fru är ett av TV4:s populäraste relationsprogram. En av de som sökte kärleken år 2018 var Susanna Karlsson. Hon fann sin kärlek i Hannes Haraldsson och sedan dess har romansen blomstrat. De har redan bockat av förlovning och har tillsammans fått två barn.

Efter programmet fick Susanna en stor skara följare i sociala medier och numera går det att följa hennes vardag via plattformen Instagram. Även om hon lever ett drömmigt gårdsliv så har familjen nu drabbats av ett tyngre bakslag.

Bonde-Susanna Karlssons familj fick lämna huset

Det visar sig att en sotare varit hemma hos familjen som inte sotat hela vägen ner i skorstenen. Detta i sin tur ledde till ”en propp av aska” som satt i vägen när röken skulle ut, beskriver Susanna på Instagram.

Annons

Det slutade med att familjen behövde sova över hos Susannas föräldrar.

”Vi hade brandövning på igår. vi satt och åt middag och kände hur det blev mer och mer rök i huset.. det händer ibland när man har vedeldning som värmekälla i ett hus. Men det blev mer och mer och precis när Hannes sa ”ni får åka upp till mormor” så gick brandvarnaren igång.”, skriver Susanna om händelsen.

Bonde-Susanna Karlsson: ”Huset fylldes snabbt av rök”

Susanna beskriver vidare att röken började välla ut ur pannans alla springer.

”Eftersom Hannes hade fått till en ordentlig starteld i pannan så brann det lite för bra att det inte slockna när han stängde luckan och röken började istället välla ut ur pannans alla springer.”

Nu har en saneringsfirma varit på plats och familjen kan återgå till sitt hus.

”Rök vandrar otroligt fort och även om det ”bara” var några vedträd som låg och brann så fylldes snabbt hela huset av rök även fast dörrarna var öppna i källaren! Det blev så pass mycket rök och framförallt lukt att vi idag fick ringa försäkringsbolaget och saneringsfirma som satte in maskiner för att få bort lukten! Och ikväll kan vi nog faktist sova där”

FOTO: TV4

Annons