Bonde-Susanna Karlsson och Hannes skjuter upp förlovningen

Susanna Karlsson och hannes haraldsson i Bonde söker fru 2018

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson träffades i Bonde söker fru. De har tidigare pratat om förlovning, men nu berättar han varför de väljer att skjuta upp det.

När Susanna Karlsson, 27, anmälde sig till Bonde söker fru i TV4 förra året för att hitta sin stora kärlek var hon inte beredd på vad som komma skulle. Hon fick känslor för två av sina brevskrivare, men valde till slut Hannes Haraldsson, 27. Och tur var väl det.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

I slutet av inspelningarna blev Hannes och Susanna ett par, och när programledaren Linda Lindorff, 47, senare besökte gården berättade paret om sin kärlekslycka.

– Jag har hittat hem, sa Hannes.

Han sa upp sig från sitt jobb och flyttade in hos Susanna på hennes gård. När Linda Lindorff frågade om eventuella bröllopsplaner fick hon snabbt svar.

– Ja, säg när då. Jag har redan börjat tjata, svarade Susanna.

Susanna och Hannes föreställning Bondesagan

Hannes hintade om att det skulle ske ett frieri till sommaren, men nu verkar det som att förlovningen blir uppskjuten ett tag till.

– Just nu har vi så mycket annat som händer med föreställningen och jobb och så, säger han till Hänt.

Paret sätter nämligen just nu upp sin egen föreställning Bondesagan, en musikalisk underhållning där man får följa deras historia från hur det träffades till vad som hände efter Bonde söker fru.

– Vi spelade revy ihop i vintras, en nyårsrevy. Sedan när det var slut ville vi gör något mer. Sedan är det många som hör av sig och frågar om vi fortfarande är tillsammans och hur allting går. Så då fick vi en idé att göra något på vad som hände sedan, berättar Hannes.

Bonde söker fru-parets framtid

De som följt parets kärlekshistoria behöver dock inte ge upp hoppet. En förlovning är de fortfarande sugna på, även om det dröjer lite.

– Det ser lovande ut ändå, säger Hannes och fortsätter:

– Vi har planer på det men ingenting som är spikat än.

LÄS MER: Efter dramat i Bonde söker fru: Därför pratar inte Jim och Hannes

LÄS MER: Triangeldramat i TV4: Jim om bonde-Susannas kyssar med Hannes

FOTO: TV4, TT

Senaste nytt