TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Triangeldramat i TV4: Jim om bonde-Susannas kyssar med Hannes

03 dec, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Susanna och jim bonde söker fru tv4
I Bonde söker fru på TV4 är det snart dags för bonden Susanna att göra det stora valet – Jim eller Hannes. Nu berättar Jim för programledaren Linda Lindorff om vad han tyckte om att Susanna dejtade två killar samtidigt.
Annons

I årets säsong av Bonde söker fru i TV4 har det varit minst sagt stora känslor. Bonden Susanna, 27, har hamnat i en svår situation då hon blivit förälskad i två av sina brevskrivare – Jim, 26, och Hannes, 27. På onsdag får tv-tittarna se henne göra det svåra valet mellan dem.

Jim och Hannes har under en tid bott på Susannas gård där hon har lärt känna sina brevskrivare bättre. Under tiden har också Jim och Hannes lärt känna varandra och trots att de är intresserade av samma tjej har inget agg uppstått dem emellan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I en livesändning på programledaren Linda Lindorffs, 46, Instagram-konto berättar Jim om tiden i Bonde söker fru. Trots att Jim fick stå ut med att Susanna gick på dejt med Hannes, kände han aldrig någon svartsjuka.

– Jag upplever inte riktigt som att det var svartsjuka, jag upplevde mer att det var som avundsjuka, säger Jim till Linda Lindorff.

En av anledningarna till att han inte blev svartsjuk är att hans relation till Hannes var så pass bra och att de förstod varandra.

Annons

– I och med att det inte fanns någon som helst konflikt mellan mig och Hannes, tvärtom, vi ville varandras bästa. Vi pratade inte om Susanna med varandra. Vi visste att det var inte det som skulle avgöra, säger Jim.

Under inspelningen av Bonde söker fru har Susanna kysst både Hannes och Jim. Det var emellertid inte någon hemlighet.

– Det var aldrig uttalat men det var inget snack. Det visste vi om båda två , tror jag, säger Jim.

Susanna ångrar inte kyssarna

Susanna har tidigare berättat om hur hon kände inför att se sig själv kyssa två killar på tv.

– Det var läskigt att se första gången, men jag vet ju om att jag gjorde det. På något sätt var det rätt ändå. Jag gjorde det valet. Det är inget jag ångrar eller att jag kände mig tvingad. Jag gick in i det helhjärtat för att ta reda på vad jag kände egentligen. Och då måste man pussas lite. Har man kommit så långt i övrigt att allt annat stämmer, har Susanna berättat i en annan livesändning på Linda Lindorffs Instagram-konto.

Annons

Jim berättar i livesändningen med Linda Lindorff att han själv blivit utsatt för otrohet i en tidigare relation. Men han tycker inte att det som händer på Susannas gård räknas som otrohet.

– Nej, där är det ett undantag, säger han.

Trots att Hannes var Jims konkurrent om Susanna övervägde han aldrig att sätta käppar i hjulen för honom.

– Verkligen inte. Jag unnar han all lycka, säger Jim.

FOTO: TV4

Annons