Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde söker fru-Susanne Brännemo om skräcken i hemmet

27 sep, 2019 
Lina Arvidsson
Bonde söker fru-Susanne Brännemos skräck efter tillslaget i hemmet: ”Inte fick röra mig”
Susanne Brännemo deltog i Bonde söker fru för 12 år sedan.
Nu berättar hon om den obehagliga händelsen när polisens insatsstyrka bultade på dörren.
"De vrålade att det var polisen och att jag skulle öppna", säger Susanne Brännemo om händelsen.
Annons

Susanne Brännemo, 52, blev ett känt ansikte när hon deltog i Bonde söker fru i TV4 2007. Där inledde hon ett förhållande med Per-Inge Södervall, 48, och några veckor efter inspelningen av programmet förlovade de sig. Men relationen höll inte och paret bröt upp. Susanne har själv berättat att tiden efter Bonde söker fru var mycket jobbig.

– Första åren efter Bonde söker fru var det kaos med det mesta. Alla glodde och tisslade och tasslade bakom ryggen. Jag tycker fortfarande att det är jobbigt med uppmärksamheten, men nu är folk inte lika påträngande, har Susanne sagt till Hänt.

Som om inte detta vore nog fick Susanne Brännemo en stalker på halsen genom sitt nyvunna kändisskap. Mannen visade sig vara en dömd barnamördare. Han överöste henne med meddelanden på Facebook.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Polisen gjorde säkert så gott de kunde för att hitta honom, men det var först när Hasse Aro och tv-programmet Stalker kom in i bilden som Morapolisen fick fart. När de lyckades lokalisera och gripa honom i hans pyttelilla lägenhet som utgjordes av en enkelsäng, ett fjuttigt litet bord, några pinnstolar och en tv, hade han tapetserat väggarna med bilder på mig. Dessutom hade han en stor bild av mig på sin datorskärm. 80 procent av innehållet i datorn handlade om mig, resten var Blocket-grejer, har Susanne berättat.

Annons

Stalkern fick kontaktförbud och dömdes till rättsvård med särskild utskrivningsprövning. Han är idag fri.

Vaktades av polis

Oturen har inte slutat där för Susanne Brännemo. Den 17 september i år fick hon ett bryskt uppvaknande när polisens insatsstyrka dök upp i hennes hem. Polisen skulle göra flera husrannsakningar i en utredning om grovt jaktbrott där en varg ska ha skjutits olagligt för ett halvår sedan.

Klockan var 06.00 på morgonen när det bultade på dörren hemma hos Susanne i Rättvik.

– De vrålade att det var polisen och att jag skulle öppna. Så jag fick kasta på mig morgonrocken och hann bara vrida om låsvredet innan dörren slits upp. Där stod tre beväpnade maskerade poliser från insatsstyrkan som bara puttade i väg mig och kastade sig in i huset, säger Susanne Brännemo till Aftonbladet.

Polisen letade efter Susannes son – bor i ett annat hus i närheten.

Medan polisen sökte igenom huset fick Susanne sitta i vardagsrummet där hon bevakades av beväpnad polis.

– De sprang runt här i huset och vrålade medan jag inte fick röra mig, säger Susanne Brännemo.

Samtidigt slog polisen till mot tre andra hem. Polisen i Bergslagen har anmält sig själva för hanteringen av husrannsakningarna, skriver Aftonbladet.

FOTO:

Annons