TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bonde söker fru ställdes in för fotboll – nu rasar tittarna mot TV4

15 okt, 2020 
Linda Lindorff och Erik Parai Arnesson
I onsdags spelade Sverige mot Portugal i Uefa Nations League.
Matchen visades på TV4 och därmed ställdes veckans avsnitt av Bonde söker fru in. Nu rasar tittarna efter TV4:s beslut.
”Sjukt besviken”, skriver en person.
Annons
Bonde söker fru ställdes in för fotboll – nu rasar tittarna mot TV4Brand logo
Bonde söker fru ställdes in för fotboll – nu rasar tittarna mot TV4

I hela 15 säsonger har TV4-succén Bonde söker fru sänts. Linda Lindorff, 48, har funnits med från start och är år efter år en hejare på att hjälpa bönderna på traven med att våga öppna upp sig om sina känslor.

I årets säsong av Bonde söker fru är det de bönderna Mats Thomsson, 54, Pontus Mikaelsson, 35, Erik Parai Arnesson, 25, och Patrik Fernlund, 32, som söker kärleken.

I Kärlek åt alla, som är ett fristående program till Bonde söker fru, var det från början tre bönder som sökte kärleken. Men efter att Erik Carlsson, 39, valde att hoppa av då han inte såg att det fanns potential i någon av tjejerna, är det bara Linn Regild, 28, och Erik Bolang, 30, kvar.

I den här veckans avsnitt skulle bönderna ha valt vilka personer de hade velat ta med hem till gården. Bönderna skulle gå på en gruppdejt med sina brevskrivare och därefter välja vilka fyra personer de ville ta med hem.

Bonde söker fru ställdes in

Men eftersom Uefa Nations League är i full gång och Sverige skulle spela mot Portugal nere i Lissabon, så valde TV4 att visa fotbollsmatchen istället, och därmed skjuta upp Bonde söker fru. Detta var något som gjorde de icke-fotbollsintresserade Bonde söker fru-fansen väldigt upprörda.

Annons

Många menar att man kunde visat fotbollsmatchen på en sportkanal istället, så att Bonde söker fru hade kunnat sändas som vanligt på TV4.

”Nej fy så besviken jag blev, jäkla sport, varför kan sporten inte sändas på 7:an istället?”, skriver en tittare.

”Dottern lagd. Popcornen poppade. Filten på och på med bonde söker fru, onsdagens höjdpunkt.. Tji fick jag. Så tråkigt att fotbollen alltid ska gå före...”, skriver en annan.

Tittarna rasar mot TV4

Tittarna blev med andra ord riktigt besvikna när de verkligen sett fram emot att se sitt favoritprogram och till sin stora förtvivlan möttes av att det blir fotboll istället.

För många tittare är onsdagar veckans höjdpunkt, och att man inte ens kunde se programmet på TV4 play eller Cmore var också en stor besvikelse.

”Hallå tv4 hur svårt ska det vara? Lägg ut det på tv4 och cmore så vi kan få se det! Förut har man kunnat se avsnitten ändå? Även om de inte visats på Tv:n?”, skriver en.

”Varför inte lägga ut avsnittet på play kanalen som ni brukar göra!?”, skriver en annan.

”VAFAN! FOTBOLL SERIÖST? sjukt besviken. Här har man väntat hela veckan på kvällens avsnitt.”, skriver en tredje.

FOTO: Patrik Österberg/TT, TV4

Annons