ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde söker fru-profilen tvingades hoppa av – livshotande upptäckten blev avgörande

15 nov, 2023 
Daniel Gunnarsson dejtar i årets upplaga av Kärlek åt alla.
Men egentligen skulle han varit med i Bonde söker fru för hela tio år sedan.
Nu berättar han för Hänt om varför han hoppade av.
”Då såg de att det var ett stort läckage och att hjärtat var jättestort”, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bryter ihop i tårar efter dumpningen – blev lämnad ensam kvar i Bonde söker fruBrand logo
Bryter ihop i tårar efter dumpningen – blev lämnad ensam kvar i Bonde söker fru

Bonde söker fru-säsongen är i full gång och kärleken har redan börjat sprudla både i huvudprogrammet och sidoserien Kärlek åt alla.

Från början var det tänkt att vi skulle få följa fyra bönder i Bonde söker fru men strax innan premiären berättade TV4 att de bestämt sig för att klippa bort en av böndernas kärlekssommar.

Denna säsong kommer det medverka tre bönder. Detta då vi i dialog med bonden landat i att han inte kommer att vara med i årets säsong av Bonde söker fru. Av hänsyn till de som berörs har vi inte möjlighet att gå in på omständigheterna som ligger bakom”, bekräftade då Clara Tengbom, exekutiv producent till TV4.

Bonde söker fru-profilen tvingades hoppa av programmet – det hände

Någon annan som tvingats hoppa av från programmet vid ett tidigare tillfälle är bonden Daniel Gunnarsson, 48, som nu dejtar i Kärlek åt alla. Daniel skulle egentligen varit med redan för tio år sedan men på grund av en viss händelse tvingades han då ställa in sin medverkan i sista sekund.

Annons

– Det var mina vänner som skickade in och det är inte första gången heller. Jag har aldrig sökt själv men det här var tredje gången som jag ansökte. Jag skulle ha varit med för tio år sedan, säger Daniel till Hänt och fortsätter:

– Då fick jag reda på att mitt hjärta var trasigt så jag var tvungen att göra en hjärtoperation precis när programmet skulle spelats in.

Daniel
Daniel i Kärlek åt alla 2023. Foto: TV4

Hur märkte du av att något var fel?

– Jag märkte det inte så mycket men jag är ganska aktiv, spelar hockey och fotboll. Så när jag spelade med mina kompisar så tyckte jag det var så konstigt att jag inte orkade lika mycket som min tjocka kompis som annars bara spela tv-spel. Då åkte jag till doktorn och kollade, då hörde de ett blåsljud som ledde till ultraljud och då såg de att det var ett stort läckage och att hjärtat var jättestort.

Daniel Gunarssons hjärtproblem: ”Kroppspulsådern skulle spricka”

Efter upptäckten väntade operation, men detta var inte slutet på Daniels sjukdomsresa.

Annons

– Operationen gick bra men hjärtat hade växt så mycket och kroppspulsådern växer också då där den är fäst i hjärtat så den var på väg och skulle spricka.

– Så de lagade klaffen i hjärtat som läckte. Allt såg bra ut men efter fem eller sex år när jag var på kontroll så hörde de det här ljudet igen. Så jag fick göra om hjärtoperationen och såga upp bröstkorgen igen, men då bytte de ut hjärtklaffen och efter det så funkar det bra.

Idag märker Daniel inte av sina hjärtproblem däremot medicinerar han resten av livet.

FOTO: Tv4

Annons