LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Deltagare plockas bort från Bonde söker fru 2023: ”Gemensamt beslut”

03 aug, 2023 
Linda Lindorff
Den artonde säsongen av Bonde söker fru spelas in i sommar.
Men nu kommer produktionen med ett chockbesked – programmet ändras helt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Krista tackar för sigBrand logo
Jon-Krista tackar för sig

SI höst är Linda Lindorff tillbaka i rutan tillsammans med förväntansfulla bönder som letar efter den stora kärleken i Bonde söker fru. Det blir den artonde säsongen i ordningen och är en riktig klassiker i tablån.

Men nu kommer produktionen med ett riktigt chockbesked. Istället för att tittaren som vanligt får följa fyra dejtande bönder så blir det i år en man kort. Detta då en av bönderna inte längre kommer att medverka i programmet, vilket TV4 rapporterar om.

Denna säsong kommer det medverka tre bönder. Detta då vi i dialog med bonden landat i att han inte kommer att vara med i årets säsong av Bonde söker fru. Av hänsyn till de som berörs har vi inte möjlighet att gå in på omständigheterna som ligger bakom”, bekräftar Clara Tengbom, exekutiv producent till TV4.

Annons

– Jag har inga kommentarer att tillägga tyvärr. Jag vill inte gå in på det, det är ett gemensamt beslut, säger bonden själv om att han inte längre medverkar i programmet.

Tidigare brevskrivare återvänder som bonde

Ännu en detalj som är historisk för denna säsong är att en av fjolårets brevskrivare återvänder till programmet som bonde. Tom Nilsson kommer att söka efter kärleken i TV4 plays program Kärlek åt alla och berättar för TV4 att han ser fram emot chansen.

– De hörde av sig och undrade om jag ville vara med, och det känns superkul, säger Tom och fortsätter:

– Jag är ju inte i samma sits den här gången, men jag ska ta för mig mer och ta mer plats än vad jag gjorde programmet innan.

I fjol tog han sig alltså hela vägen till Elin Sandbloms gård men tog sig inte riktigt hela vägen, så detta får man kalla en ordentlig revansch.

Så gick det för bonden Elin i Bonde söker fru 2022

Elin var en av de bönder som hade dragit det långa strået i fjolårets säsong och hon hittade sin stora kärlek Christian Sandberg. I det sista avsnittet fick tittarna se att paret hade tagit det stora steget och blivit sambos.

När Hänt pratade med Elin i julas så berättade hon att tillvaron hade blivit härligare sedan Christian kom in i hennes liv.

– Min tillvaro var ljus även tidigare, men nu är den ännu ljusare! Allt har blivit så mycket roligare. Som igår när vi bytte däck på bilen. Det har vi alltid gjort själva båda två. Det var så himla mycket roligare att göra det ihop!, sa då Elin.

Vi får hoppas att årets bönder har lika mycket tur som Elin och Christian!

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

Annons