LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde söker fru-Pontus Hugosson har fått barn – orden om bebislyckan

26 sep, 2023 
Många bebisar har det blivit under årens gång i Bonde söker fru.
Nu kommer glädjande nyheter – ännu en bebis har fötts.
Denna gången är det Pontus Hugosson som blivit pappa.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matthew Haggerty - om dealbreakers och vem som betalar på första dejtenBrand logo
Matthew Haggerty - om dealbreakers och vem som betalar på första dejten

Hästbonden Pontus Hugosson, 33, från Kungsbacka medverkade i Bonde söker fru 2015, någon kärlek blev det dessvärre inte genom programmet. Vid slutvalet hade han två tjejer kvar och en av dessa fortsatte han dejta däremot blev ide aldrig ett par. Men sedan dess har mycket ändrats, nu avslöjar nämligen Pontus att han blivit pappa och lyckan är total.

”Välkommen Edith, det har varit en emotionell berg-och dalbana idag men allt har gått så bra hittills. Evigt tacksam för Susanna. Jag älskar dig. Hoppas att vi kan åka hem snart så Edith får träffa sin ponny Katitzi”, skriver Pontus i inlägget där han avslöjar den stora lyckan.

Annons

Pontus Hugosson om hur han träffade flickvännen

Nu regnar gratulationerna in efter avslöjandet om familjens nya tillskott. När Hänt når Pontus berättar han hur han och Susanna träffades.

”Känns fantastiskt och upplever känslor jag inte trodde var möjliga. Susannas bror skrev ett brev åt henne när jag var med i BSF. Jag tog kontakt efter programmet och vi lärde känna varandra. Vi är sambos sedan 2019”, skriver Pontus i ett meddelande till Hänt.

Pontus har inte bara synts till i Bonde söker fru, härom året medverkade han nämligen i Talang. Med sig på scenen hade han just ponnyn Katitzi och duon gjorde succé tillsammans.

FOTO: TV4

Annons