LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Pontus Hugossons nya karriär – modell

19 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
Bonde söker fru-Pontus Hugosson modell 2019
Pontus Hugosson slog igenom som ”Snyggbonden” i Bonde söker fru 2015. Idag har Pontus över 100 000 följare på Instagram och har nu tagit en ny vändning i karriären.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Hästbonden Pontus ”Snyggbonden” Hugosson, 29, slog rekord under sin medverkan i Bonde söker fru 2015 på TV4, när över 1000 kvinnor landet runt hörde av sig och ville dejta honom.

En av dem som tidigare uppvaktat Pontus var Paradise hotel-profilen Paulina ”Paow” Danielsson.

– Jag tänkte precis som alla andra: ”fan vad snygg han är” så jag skickade in en bild på mig själv och mitt nummer. Han är väl lite drömmig liksom, skitsnygg och jättekarismatisk. Han är ingen snuskbonde som skottar bajs hela dagen utan en hästbonde, liksom. Ingen gubbe, utan en ung kille, sa Paow till Aftonbladet.

Pontus kärleksflopp

Trots det, hittade Pontus aldrig kärleken i programmet utan det var först efter inspelningen som han kollade igenom brevhögen igen, som det sa klick.

Senare samma år blev han tillsammans med tjejen från brevhögen, men ville inte avslöja några detaljer kring vem hon var. Tyvärr varade förhållandet inte längre än några månader, och Pontus blev singel igen.

Annons

– Det var tråkigt att det inte funkade, men det var ett gemensamt beslut och det gick ändå smidigt, sa han då.

Pontus berättade att han och tjejen jobbade väldigt olika tider, vilket slet på deras relation. Efter ett tag kände båda två att det var dags att göra slut.

Han beskriver tiden efter Bonde söker fru som att “komma ut ur en virvelvind”, och syftade på all den uppmärksamhet han fått under programmets gång.

– Det har varit så mycket. Just nu känner jag att jag vill ta det lugnt och bara fokusera på det jag ska göra, sa han då.

Snyggbondens nya karriär – som modell

Pontus har idag över hundratusen följare på Instagram och underhåller flitigt sina följare med roliga sketcher och gulliga hästbilder.

Fyra år efter sin medverkan i Bonde söker fru, har hans karriär nu tagit en ny riktning. Pontus är nämligen modell för klädföretaget Lager 157, och syns flitigt på företagets sociala medier.

FOTO: Carolina Byrmo/IBL, 

Annons