Bonde söker fru-Pelle oro för brevskrivaren Josefine

Pelle Hansson Bonde söker fru 2019
Inspelningarna vid Bonde söker fru-Pelles gård skakades första dagen. En av tjejerna dök aldrig upp och hennes mystiska frånvaro påverkade alla.
– Just då var jag väldigt orolig, säger Pelle till Hänt.
”Det hela var chockartat och allt sattes lite på paus medan vi funderade på hur vi skulle kunna lösa situationen”, skriver Clara Tengbom, exekutiv producent till Hänt.
Annons

I onsdagens avsnitt av Bonde söker fru ska mjölkbonden Pelle Hansson Edhs, 28, utvalda tjejer komma till hans gård i Söderhamn för att bekanta sig närmare med honom. Men den första inspelningsdagen skakades av att en av de fyra tjejerna, Josefine, aldrig dök upp. Istället var hon mystiskt försvunnen och ingen fick tag i henne.

Annons

I avsnittet får tittarna se hur Pelle försökte få tag i Josefine, men samtalet blir bortkopplat.

– Jag hoppas att hon dyker upp, man vet ju aldrig men det känns inte som att det blir så eftersom hon inte ens svarar när man försöker ringa, säger han i programmet och fortsätter:

– Jag är ju så att jag i alla fall hade ringt och sagt som det, är att ”nej jag pallar inte trycket tyvärr”. Det är lite tråkigt när sommaren börjar på det här viset. Man hade tänkt att det skulle bli en rolig sommar med alla fyra.

Annons

Pelles egna ord om dramatiken

Men det inte tittarna får se i onsdagens program är hur oron spred sig för att något hade hänt med tjejen, och att det påverkade stämningen på Pelles gård.

– Man går ju och väntar och hoppas på att hon ska dyka upp. Just då var jag väldigt orolig om något hade hänt eftersom ingen hört något, säger Pelle Hansson Edh till Hänt.se.

Han berättar att den dagen då tjejerna skulle komma till gårdagen så öste regnet ner och det fanns en oro från allas håll för att Josefine kanske råkat ut för en olycka.

– Alla var oroliga över att det skulle varit jobbigt för henne att köra. Hon kanske hade behövt stanna till en stund och invänta vädret? Jag höll tummarna för att hon skulle dyka upp snart, berättar Pelle.

I avsnittet får tittarna se hur Pelle försökte få tag i Josefine en gång, men både han och produktionen försökte fler gånger än så att få kontakt med henne på olika vis.

– Jag försökte ringa henne två gånger för att kolla läget, men jag kom bara till telefonsvararen och jag lämnade meddelande och hoppades att hon skulle höra av sig, säger han och fortsätter:

Annons

– Alla försökte ringa runt och få tag på henne.

”Det blev panikartad stämning”

De övriga tre tjejerna som Pelle valt ut påverkades även de av Josefines mystiska frånvaro under sin första dagen hos mjölkbonden.

– Det är klart de var oroliga för de var ju så otroligt tajta, alla tjejerna undrade vad som hade hänt, säger Pelle.

Produktionen bekräftar att Josefines plötsliga frånvaro påverkade dagen.

”Ingen i produktionen fick tag i Josefine. Vi blev så klart oroliga, först och främst över att något kanske hade hänt henne, sedan över hur vi skulle fortsätta inspelningen. Det blev panikartad stämning”, skriver Clara Tengbom i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

”Det hela var chockartat och allt sattes lite på paus medan vi funderade på hur vi skulle kunna lösa situationen”.

Annons

Programledaren Linda Lindorff, 47, var inte på plats på Pelles gård den dagen, men hon skriver på sin blogg om situationen. Hon minns hur fjolårets bonde Simon lämnades på flygplatsen när han och den utvalda tjejen skulle åka iväg på en kärleksresa.

Linda Lindorffs medlidande för Pelle

”Det som händer ikväll på Pelles gård gav mig direkt flashbacks från förra året – med Simon… klumpen i magen som indikerar att nåt är fel men man vet inte varför. Tankar som snurrar och frågor som inte får svar. Det här med att inte veta är det värsta. Jag minns hur det var med Simon, väntan, hoppet, oron…”, skriver Linda Lindorff.

Hon känner ett stort medlidande för Pelle som tvingades genomlida det hela.

”Jag tycker som himla mycket om Pelle och vill ju så klart att han ska få vara glad och slippa sånt här. Slippa oroa sig och kunna fokusera på härliga känslor och kärlek. Ikväll blir det svårt att göra det fullt ut och det är så synd”, skriver Lindorff.

Bonde söker fru visas på TV4 och TV4 Play på onsdagar klockan 20.00.

FOTO: TV4

Annons

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…