ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bonde söker fru-Pejas stora barnbarnslycka – nu berättar han: ”Växer”

09 maj, 2022 
Peja – Bonde söker fru 2021
Bonde söker fru-profilen Peja Nilsson har haft mycket att stå i sedan programmets slut.
Nu berättar han om tillvaron hemma och avslöjar barnbarnslyckan!
– De växer, säger han till Hänt.
Annons
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"Brand logo
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"

Bonde söker fru 2021 tog alla med storm. Programmet präglades av kärleksintriger, heta kyssar och tårar. Nästan alla bönderna fann kärleken i en brevskrivare.

– Jag har jobbat på gården som vanligt. Och för tillfället är jag upptagen... Tillsvidare har jag en hemlig beundrarinna!, säger Peja och fortsätter:

– Den här hemligheten ska inte vara en hemlighet hela tiden, men för nu. Det känns bra. Personen i fråga vill inte att det ska komma ut.

Men hur ser tillvaron ut för Pejas del hemma på gården? Nu berättar han för Hänt om livet hemma och om barnbarnslyckan!

Annons

Peja om livet på gården: ”Blivit väldigt höga priser”

Peja konstaterar att situationen på gården har förändrats. Detta i och med de höga priserna på inköp sedan invasionen i Ukraina.

Stefan och Hanna [barnen] jobbar på gården. Jag kämpar på med det också. Vi har en period när det blivit väldigt höga priser på varorna, men i kämpar på, säger han till Hänt.

Flera bönder har vittnat om att det är tufft med prisökningarna, känner du igen dig?

– Jag känner ju igen mig i det. Vi köper ju lite mineralgödsel för att spetsa vår naturgödsel. Den har ju stigit med 300 procent – tre gånger har den gått upp. Det har ju blivit en väldig kostnad. Samt dieselkostnaden, jag kan ju inte snåla med det. Vi måste ju bruka jorden med förutsättningarna vi har.

Med en stor bondgård som i Pejas fall krävs det mycket föda för djuren.

– Jag har ju mycket djur som kräver mycket foder. Ja visst, man är ju alltid lite orolig. Men jag känner mig nog ganska säker. Det ska nog lösa sig det här.

Peja i Bonde söker fru 2021
Peja Nilsson sökte kärleken i Bonde söker fru 2021. Han blev en stor tittarfavorit.

Pejas lycka med barnbarnen: ”De växer och frodas”

När Peja medverkade i Bonde söker fru fick vi se hans barn hälsa på gården med några av barnbarnen. Tv-bonden förklarar att de ligger honom varmt om hjärtat.

– Ja det är bra med mina barnbarn, de växer och frodas! Jag träffar dem ganska ofta, nu har vi ju inte träffats på ett större släktkalas på ett tag. Vi blir ju några, nästan 25 stycken!

Är det några nya barnbarn på gång?

– Nej inget nytt barnbarn på g, inget vad jag vet om.

FOTO: TV4

Annons