Artikeln innehåller reklamlänkar

Bonde söker fru-parets bebislycka – det ska dottern heta

Nils-Olof Olsson och Carina Tropp från Bonde söker fru 2013 har fått sitt andra barn. En dotter.

En ny bondebebis har kommit till världen. Nils-Olof Olsson och Carina Tropp från Bonde söker fru 2013 har fått sitt andra barn – och lyckan är total!
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”
Slå på ljud

Nils-Olof Olsson, 40 och Carina Tropp, 37, fann varandra i Bonde söker fru 2013. Kärleken slog ner som en blixt och det dröjde inte länge innan relationen tog nya höjder. Året efter tv-inspelningen blev de föräldrar till sonen Justus – och snart stundade även ett bröllop.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

I januari avslöjade paret att de återigen väntade barn. På Instagram delade de den lyckliga nyheten att familjen skulle få till medlem.

”Detta året utökas familjen med en till liten person (om allt går väl). Justus ska bli storebror. Vi är så lyckliga över detta!”, skrev Nils-Olof och Carina på Instagram intill en bild på sig själva, Justus och en ultraljudsbild på den nya bebisen.

Första orden efter förlossningen

Under graviditeten har paret med jämna mellanrum delat med sig av sina tankar och känslor inför att bli föräldrar på nytt. Och nu är bebisen här! I ett inlägg på Instagram skriver Nils-Olof och Carina om den stora lyckan.

”Stolt storebror och en liten ny syster. Den 13 juli föddes denna lilla prinsessa och har förgyllt hela 10 dagar av våra liv. En stor tjej på 4300g/53cm”, skriver Nils-Olof och Carina på Instagram och fortsätter:

”Vi vilar upp oss hemma tillsammans och försöker så gått det går att få till våra rutiner med den nya medlemmen, allt från storebrorsrollen, tvåbarnsföräldern, vakna nätter , blöjbyten, amning och ja livet – för ni vet väl att det går varmt i alla maskiner och speciellt den nya balpressen”.

I inlägget avslöjar Nils-Olof Olsson och Carina Tropp även att dottern ska heta Elvira och i kommentarsfältet möts de nu av glada gratulationer från sina följare.

”Stort grattis till ert andra mirakel”, skriver en.

”Äntligen är hon här. Stort grattis till hela familjen”, skriver en annan.

Även Bonde söker fru– programledaren Linda Lindorff, 47, uttrycker sin glädje över den nyfödda bondebebisen i ett inlägg på sitt Instagram-konto:

”Jag är så lycklig för detta, oerhört kul att ha fått vara med från början och sedan se hur kärleken växer fram och barn blir till”, skriver Linda i inlägget.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN