Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Matthew om sorgen – nu lämnar han helt: ”Känner..”

26 jan, 2023 
Matthew
TV4:s yngsta bonde Matthew Haggerty charmade mängder av tjejer för att sedan stå ensam kvar på gården.
Nu står det klart att han lämnar Sverige – efter kärlekskraschen.
”Bitterljuv känsla”, skriver bonden till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matthew Haggerty - om dealbreakers och vem som betalar på första dejtenBrand logo
Matthew Haggerty - om dealbreakers och vem som betalar på första dejten

Bonde söker fru 2022 är över och för TV4:s yngsta bonde Matthew Haggerty, från Australien, blev det ingen kärlek. Alla brevskrivare valde självmant att lämna och Matthew stod ensam kvar utan en käraste efter programmets slut.

Inte har han hängt läpp för det! Faktum är att han synts umgås med flera av sina brevskrivare efter inspelningen. Men nu lär det dröja för bondens del – då han lämnar Sverige för att åka hem till Australien.

Matthew Haggerty lämnar Sverige: ”Det är en bitterljuv känsla”

För Hänt förklarar Matthew Haggerty att det är med blandade känslor han flyger hem till Australien.

Annons

”Ja jag flyger i eftermiddag, det är en bitterljuv känsla att flyga hem. De senaste månaderna har jag känt att jag verkligen stadgat mig i Sverige, jag började känna mig som en ”local”, skriver Matthew.

Han har byggt upp ett socialt nätvärk i Sverige och har blivit berikad med nya vänskaper. Dock är längtan hem till Australien befogad – speciellt till solen.

”Jag har vänner och familj här, så Sverige känns nu som mitt hem. Men såklart saknar jag min familj och vänner hemma i Australien. Plus, jag är desperat att få lite sol och solbränna.”, skriver han skämtsamt.

Frida var en av alla brevskrivarna som lämnade gården frivilligt.
Frida var en av alla brevskrivarna som lämnade gården frivilligt.

Blev lämnad ensam kvar på gården: ”Älskat varje sekund av det här”

För Matthews del blev det som sagt ingen kärlek. Tjejerna valde att lämna gården och bonden tror det beror på att det aldrig utvecklades några kärlekskänslor.

Annons

– Vi umgicks mycket allihopa tillsammans, vilket gjorde att det snarare blev en kompisstämning, förklarade han i programmet.

Däremot konstaterade Matthew Haggerty att han inte ångrar något.

– Om jag fick chansen igen skulle jag varit på samma sätt mot tjejerna. Jag tror inte att det var menat, men jag har älskat varje sekund av det här.

FOTO: TV4

Annons