TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bonde-Leonoras framtidsbesked med kärleken: ”Inte en lek”

14 jan, 2019 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Bonde söker fru-Leonora Vilhelmssons kärleksfulla ord om kärleken
Leonora Vilhelmsson fann inte kärleken i Bonde söker fru. Men nu är skogsbonden mer kär än någonsin och planerar en framtid med sin nya flickvän.
Annons

Trots att Leonora Vilhelmsson, 41, varit med i TV4:s kärlekssåpa Bonde söker fru två gånger är det inte där hon hittat sin stora kärlek. 2017 var Leonora med i två avsnitt innan hon blev förälskad och hoppade av inspelningen.

Kärleken tog dock snart slut och förra året var Leonora Vilhelmsson med i Bonde söker fru – kärlek åt alla. Hon har berättat att det var en fin sommar med härliga människor – men att ingen av Leonoras brevskrivare visade sig vara den rätta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men skam den som ger sig. I slutet av förra året berättade Leonora Vilhelmsson att hon blivit kär och dejtar en kvinna som tagit henne med storm.

Nu berättar Leonora Vilhelmsson mer om sin nya kärleken och hur bra den nya kvinnan får henne att må.

Jag sover få timmar på dygnet men är ändå ruskigt stark. Jag vet inte om mitt mående möjligen kan hänga ihop med en viss kvinna som kommit i min väg, hon ger mej kraft och glädje och jag längtar efter resten av vårt liv ihop“, skriver Leonora Vilhelmsson på sin blogg.

Annons

Planerar framtiden tillsammans

Leonora Vilhelmsson fortsätter berätta om känslorna för sin flickvän.

Jag brukar välja glädje i livet, men nu behöver jag inte ens välja det. Hon får mej att bubbla av glädje och tron på kärleken. Hon är vacker på både in och utsidan. Shit vad kär jag är. Jag kan inte sluta le när jag tänker på henne, på oss.

Leonora Vilhelmsson har tidigare berättat att de valt att skynda långsamt då de båda har barn. Men nu tycks de båda vara säkra på att de har en plats i varandras framtid.

Känslan känns igen men ändå är det starkare på något märkligt sätt. Jag tror att jag vet varför det är så. Jag tror att det handlar om barn, familj och förståelse. Hon liksom jag är rädd om sina barn, sin familj. Att vi med det har en trygghet i att detta inte är en lek. Vi tror på oss, på en framtid, på ett liv ihop. Det är vackert. Och jag är väldigt svag för vackerhet“, skriver Leonora Vilhelmsson.

FOTO: Patrik C Österberg/IBL, Instagram

Annons