bonde söker fru 2022

Bonde-profilens plötsliga barnbesked – 9 månader efter inspelningen

Bonde söker fru 2022

Det har hänt saker i Jon-Krista Johnsson kärleksliv efter tv-inspelningarna av Bonde söker fru.
Nu kommer han dessutom med ett barnbesked.
– Jag är väldigt nöjd, säger Jon-Krista till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här händer det oväntade med Mariette Hansson
0:30

Efter reklamen: Här händer det oväntade med Mariette Hansson

(0:30)

Slå på ljud

Jon-Krista Johnsson, 29, medverkade i Bonde söker fru 2022 men kärleken fanns aldrig i programmet. Sedan dess har han lagt dejtandet åt sidan då hans arbete tagit upp alldeles för mycket tid.

Men nu börjar säsongen lugna ner sig och nyligen kom Jon-Krista med ett nytt avslöjande om sitt kärleksliv. Han bekräftade då nämligen att det finns någon i hans liv som han har ögonen för.

– Jag dejtar väl inte aktivt på det viset. Kanske någon man har lite ögonen för iallafall, sa då Jon-Krista till Hänt.

Jon-Krista om fler barn efter kärleksavslöjandet

Sedan ett tag tillbaka har Jon-Krista även fått nya inneboende på sin gård. Den tidigare Farmen-profilen Jens Rönnqvist hyr nämligen Jon-Kristas gårdshus tillsammans med flickvännen Pernilla. Nu har Jon-Krista och Jens kokat ihop en ny plan för gårdslivet, de ska nämligen låta sina barn umgås allt mer ihop. Det berättar han nu i en intervju med Hänt.

– Nu ska vi styra om så mina barnveckor blir samma som Jens har och så hyr jag ut en lägenhet till en person till här så vi ska ha alla barnen här samtidigt. Det blir Bullerbyn här varannan vecka, säger Jon-krista.

När det gäller barn så är Jon-Krista pappa till två stycken, ett på fem år och ett på sju. Att få bara pappa är något som ligger honom varmt om hjärtat och tanken på att skaffa flera barn finns absolut, iallafall om kärleken kommer in i livet igen.

– Jag man har ju ett stort hus med flera rum så det är väl inte omöjligt. Om vi säger så här, jag är väldigt nöjd med de två jag har men skulle jag träffa någon som vill ha fler så är det inte omöjligt, säger Jon-Krista.

Uppgörelsen med exet inför Bonde söker fru 2022

Tidigare har Jon-Krista berättat om uppgörelsen som han och hans tidigare flickvän hade gällande barnen då han medverkade i Bonde söker fru. De kom nämligen fram till att barnen inte skulle medverka under inspelningarna.

– Vi var väldigt överens där att våra barn skulle ha chansen att välja och är för unga för att välja en sådan sak. Så då sa vi det att de får vara utanför inspelningen, sa då Jon-Krista till Hänt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN