bonde söker fru

Bonde söker fru-Jenny Freed allvarligt sjuk – inlagd på sjukhus

Jenny Freed

Bonde söker fru-profilen Jenny Freed har åkt in på sjukhus.
Det är på Instagram som hon berättar om den tuffa kampen.
”Jag är absolut inte bitter eller tycker synd om mig själv”, skriver hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Freed var en av brevskrivarna i Bonde söker fru 2017, då hon sökte kärleken i Joacim Rickling. Det blev dock inte hon och Joacim i slutet, men Jenny har fortsatt synas flitigt på sociala medier då hon idag har ett stort Instagram-konto med många följare.

Jenny Freed

I Bonde söker fru sökte Jenny Freed kärleken i bonden Joacim Rickling.

Hennes senaste inlägg på Instagram har skapat starka reaktioner, då hon delar med sig av att hon insjuknat i denguefeber. Hon delar med sig av flera bilder från sjukhuset och skriver:

”Först och främst, TACK. För alla er som skriver, ringer och har varit oroliga. Jag är hemma, fått vård, uppföljning och återhämtar mig hemma med min familj. Jag är väldigt trött och har efterdyningar av allt så jag tar det långsamt. Men läkarna sa att jag återhämtar mig ovanligt snabbt tack vare att jag är så stark och frisk fysiskt & mentalt.”

ANNONS: Drömmer du om storvinsten? Ta chansen att bli en vinnare. Upptäck mer här (länk till Postkodlotteriet). Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se

Bonde-Jennys insikt efter insjuknandet

Hon fortsätter inlägget med att förklara varför hon inte vill göra en stor grej av sitt insjuknande:

”Jag skrev häromdagen på story och förklarade varför jag inte har gjort någon stor sak av det här då jag är härdad av livet med allt jag varit med om. Jag är absolut inte bitter eller tycker synd om mig själv att jag insjunkande hårt i denguefeber. Det är vad det är helt enkelt och jag hade gjort om allt även om jag visste att jag skulle bli sjuk sista dagen.”

”Jag är inget offer”

Jenny skriver vidare att hon inte ångrar den resan hon varit på, i Indonesien, där hon blivit sjuk. Hon berättar även hur hon mått så dåligt innan att hon inte velat leva, vilket Jenny tidigare berättat om. Det var för några år sedan som influencern försökte ta sitt liv.

”För den här resan har varit HELT otrolig och jag har aldrig känt mig mer levande. Det fanns en tid i mitt liv där jag bara överlevde och valde att vilja avsluta mitt liv. Men när jag fick en andra chans till livet så tog jag den fullt ut och såg aldrig tillbaka. Och med att leva fullt ut som jag gör händer mycket som vi inte kan förutspå. Även på gott och ont. Jag är inget offer för omständigheter jag valt själv och vet riskerna med. Hellre missöden på mina egna villkor än tvärtom. Jag är inte bitter alls och är medveten om att jag lever fullt ut by choice och råkar ut för saker då jag exponerar och tar mig för livet där sånt här kan ske. ”

Så mår Jenny Freed idag – berättar om mardrömsresan till Sverige

När Hänt når Jenny så utvecklar hon vad som hänt och hur hon mår nu.

”Jag insjunkande näst sista dagen jag var på Gili (Bali), Jenna (Jennys vän, reds anm.) fick ta mig till ett litet rum där en man hade sjukvård och blev hjälpt så gott han kunde där då jag var så borta och hög feber med smärta i kropp. Jag minns inte så mycket mer. Men sen fick jag bita ihop och ta mig till Sverige 22 timmars resa direkt till Danderyd, sen vila hemma ett dygn för att sen få hjälp på infektionsklinik och få bekräftat att det var denguefeber jag fått!”

Hon lägger till:

”Nu är jag helt okej, men kroppen har tagit mycket stryk och kommer förmodligen sitta i ett tag vad jag förstår denguefeber kan göra”.

FRÅN FÖRSTASIDAN