ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bonde söker fru-Ida om kärlekslivet efter uppbrottet från Jon-Krista

16 jan, 2023 
Ida Öbro i Bonde söker fru
Ida Öbro dejtade Jon-Krista Johnsson i Bonde söker fru 2022.
Nu avslöjar hon en glädjande nyhet gällande sitt kärleksliv efter programmet.
– Det är lite tidigt, säger Ida till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Krista tackar för sigBrand logo
Jon-Krista tackar för sig

När det var dags för slutval i Bonde söker fru 2022 valde Jon-Krista Jonsson, 29, att fortsätta dejta Ida Öbro, 25. Kärleken sprudlade och paret begav sig iväg för en mysig resa till Gotland. Men när Linda Lindorff, 50, sedan kom tillbaka till gården berättade Jon-Krista och Ida att de bestämt sig för att sluta dejta.

– Det var omänskligt många saker som hände samtidigt och mycket mer andra grejer också. Då blev man avtrubbad, man var inte i fas i livet för att känna att man ville börja på ett förhållande. Istället för att ta ett steg närmare och söka trygghet så tog man ett steg ifrån för att bara få vara för sig själv, sa Jon-Krista till Hänt efter uppbrottet.

Verkliga relationen mellan Ida och Jon-Krista efter programmet

Duon har idag fortsatt en vänskap och när Hänt når Ida i nutid berättar hon att de ofta har kontakt.

Annons

– Vi pratar, vi har en jättebra relation idag. Vi hörs och vi pratar så vi är bra vänner. Det är inga konstigheter där, säger Ida.

Även Jon-Krista har berättat för Hänt om relationen efter programmet.

– Jag har väldigt varm och god känsla till Ida. Vi drog i handbromsen i tid så jag har inte en ond grej att säga om henne, sa han då.

Idas avslöjande om kärlekslivet – hemlighetsfulla svaret

På kärleksfronten har det nu dessutom börjat ske grejer. Även om Ida är relativt hemlighetsfull med sitt kärleksliv så hintar hon ändå att det finns någon i hennes liv.

– Nja, det är fortfarande ganska lugnt. Jag har varit mitt i en flytt så jag har inte funnit så mycket tid. Men vi får se det ser ljust ut i alla fall, säger Ida.

Annons

Har du varit på någon dejt?

– Kanske.

Mer än så vill inte Ida dela med sig av i nuläget.

– Det är lite tidigt, säger hon.

FOTO: TV4

Annons