bonde söker fru 2022

Därför försvinner Bonde söker fru – dystra beskedet

Linda Lindorff tröstar Henrik Kullander.

Bonde söker fru börjar närma sig slutvalet.
Men nu kommer ett trist besked för tittarna – programmet försvinner nämligen från tv-tablån
Bonde-Matthew om känslorna för Frida: ”Jag gillade henne”
1:15

Efter reklamen: Bonde-Matthew om känslorna för Frida: ”Jag gillade henne”

(1:15)

Slå på ljud

Den 17 säsongen av Bonde söker fru börjar lida mot sitt slut och valen är tuffare än någonsin. Vecka efter vecka har bönderna behövt eliminera brevskrivare tills det endast återstår en.

I onsdagen avsnitt är tiden inne för de fyra bönderna, Henrik Kullander, Mathew Haggerty, Jon-Krista Jonsson och Elin Sandblom, att ta det tuffa beslutet om vem de vill påbörja sin kärleksresa med.

Avhoppen i Bonde söker fru

Men för två av bönderna har det inte blivit allt för många beslut att ta. En av de tre sista brevskrivarna på Mathews gård valde nämligen att lämna hans gård självmant. I en intervju med Hänt berättade Frida att hon hade känt sig osäker en längre period, och även pratat med om det i synkarna. Det var däremot något som programmet valde att inte visa.

– Jag hade sagt i massor av synkar att jag var väldigt osäker men de har valt att inte ta med det på tv, säger Frida för Hänt.

En annan bonde vars val har tagits åt honom är Henrik. Han fick välja vilka fyra tjejer som skulle komma till hans gård. Men sedan dess har han inte blivit några fler beslut, då tjejerna istället lämnat självmant.

Först valde Rosel att lämna hans gård, och veckan efter bestämde sig även Denice för att inte vara kvar. Hon berättade om anledningen för Hänt.

– Jag kände att jag inte riktigt hade de rätta känslorna så då tänkte jag att de andra tjejerna kunde få träda fram lite mer. Det kom väl där omkring som jag började känna så, säger Denice.

Bonde söker fru försvinner från tv-tablån

Bonde söker fru sänds på TV4 onsdagar klockan 20.00, och det har det gjort sedan säsongen började. Men nu sker det en förändring. Nästa avsnitt kommer nämligen att sändas på torsdagen istället.

På onsdagen visas istället en av kvartsfinalerna i fotbolls-VM i Qatar. Den som vill se Bonde söker fru kommer helt enkelt att behöva vänta 24 timmar.

Hänt har sökt TV4 för en kommentar.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN