LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde söker fru-Ellinors okända förflutna med Jens Lundin: ”Så häftigt”

13 okt, 2023 
Ellinor Eke-Göransson medverkade i Bonde söker fru 2021.
Kärleken med bonden Filip gick i kras men efter inspelningen har hon börjat jobba för programmet.
Nu berättar hon om stunden med bonden tittarna inte fick se.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här uppstår stel stämning på dejten i Bonde söker fruBrand logo
Här uppstår stel stämning på dejten i Bonde söker fru

Bonde söker fru är ett av TV4:s populäraste dejtingprogram som sänds varje höst på kanalen. En av de som gjort stort avtryck i programmet är Ellinor Eke-Göransson som medverkade år 2021.

Hon fann kärleken i bonden Filip Nilsson men relationen fick sig ett slut förra året. Efter uppbrottet har hon dock fortsatt befinna sig i Bonde söker fru-bubblan – men denna gång bakom kameran.

Unde årets säsong kommer vi få följa tre bönder och Ellinor har varit med och spelat in programmet. Därav är hon väl bekant med Michael Klingstedt, Mimmi Åsenius och Jens Lundin.

Annons

Okända förflutna med Jens – bilden från inspelningen

Ellinor som är mycket flitig på sociala medier har delat med sig av flertal bilder från inspelningen. Hon berättar bland annat om samtalet med bonden Jens.

Ellinor var med Jens när han dejtade.

”Här borta är Jens på speeddate tidigar i somras! Så häftigt att få se alla dessa första möten live...”, skriver Ellinor på Instagram story.

Ellinor tillsammans med programledaren Linda Lindorff.

”Provsitter bondens plats när kamerorna ska ställas in inför val! Passar på att kolla väderleksrapporten med Linda under tiden”, skriver Ellinor.

Annons

Därför tog det slut mellan Ellinor och Filip: ”Smärta och sorg”

Under Filips slutval 2021 valde han inte Ellinor utan brevskrivaren Lina Larsson. Relationen tog dock slut och några månader senare blev han tillsammans med Ellinor.

I maj 2022 gick Ellinor ut med nyheten att relationen med Filip var över. Hon var förtegen om vad som hänt men skrev att året som gått orsakat ”mer smärta och sorg än hon någonsin kunnat ana.”

”Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana. Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid. Jag lämnade mitt liv för att satsa allt på kärleken, även om det ännu en gång lämnat mitt hjärta i tusen bitar.”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

FOTO:

Annons