Bonde söker fru-Elins besvikelse över TV4:s beslut: ”Snopet”

Bonde söker fru-Elin med programledaren Linda

I en intervju med Hänt uttrycker Bonde-Elin sin besvikelse över TV4:s plötsliga beslut för Bonde söker fru.
Dessutom avslöjar hon en detalj om fortsättningen som många tittare kommer att jubla över.
Kärlek åt alla: Här går allt fel under bondens första dejt – se klippet här
0:33

Efter reklamen: Kärlek åt alla: Här går allt fel under bondens första dejt – se klippet här

(0:33)

Slå på ljud

I veckan som var blev det dags för en riktigt tittarfavorit att ha säsongspremiär – nämligen den 17:e säsongen av Bonde söker fru som i vanlig ordning programleds av Linda Lindorff, 50.

Men efter så många säsonger var det dags för en förändring i formatet. Ännu har tittaren inte fått se alla överraskningar men redan första programmet visade sig bli märkbart annorlunda.

Bland annat har det mycket populära avsnittet när Linda åker runt till årets bönder och delar ut alla breven slopats helt. Tittaren kastas istället rakt in i speeddejtingen när bönderna redan valt ut sina favoriter.

Stark kritik efter det bortklippta segmentet

Många tittare var snabba med att lägga märke till den stora ändringen och uttryckte starkt sin besvikelse på TV4:s sociala medier.

Men detta var inte allt som tittarna reagerade på. I de första scenerna så visades ett ihopklipp av vad som kommer att ske i säsongen. På så vis såg man redan innan vilka av brevskrivarna som skulle ta sig vidare i programmet.

Hallå!!! Vad har ni gjort?? Precis som folk skriver, dels spoilar ni delar av säsongen det första ni gör i avsnittet... Sen vart är avsnittet där ni gör besök i hemmet och öppnar breven och ringer till vissa brevskrivare?”, skriver en upprörd tittare.

Hela denna säsongen är ett skämt herregud”, fyller en andra på.

Håller med tidigare kommentarer... Varför spoilade ni typ hela säsongen inom loppet av fem minuter? Ni förstörde ju fullständigt spänningen med att se första mötena eftersom ni redan visat flera kyssar/hångel och till och med rösterna på tjejer som vill lämna. Inte okej!”, skriver en tredje.

Det var en väldigt konstig start att visa vad som händer”, fyller en fjärde på.

Bonde-Elins besvikelse – avslöjandet om programmet

I en intervju med Hänt uttrycker även får- och skogsbonden Elin Sandblom sin besvikelse över det bortklippta segmentet. Hon hade minst sagt sett fram emot att få se avsnittet då hon själv följt programmet sedan start.

– Jag visste att programmet skulle göras om, men inte på vilket sätt. Så det var förvånande. Jag har följt Bonde söker fru alla år det har varit, och det var lite snopet att de hade valt att ta bort den delen helt och hållet, säger Elin.

Däremot avslöjar hon att tittaren visst kommer att få se glimtar av brevutdelningen – det kommer nämligen att visas klipp från den under säsongens gång.

– Sen vet jag att den inte kommer vara borta helt och hållet för de kommer visa glimtar av den under hela säsongen. Men hur mycket vet jag inte, berättar hon och fortsätter:

– Men det är klart att jag hade sett fram emot att se lite mer av brevutdelningen. Det hade ju varit jätteroligt. Det är ju ändå hela grunden till att det ens blir någon fortsättning. Kommer det inga brev så blir det ju inga program heller.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN