Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde söker fru-Backis visar upp relationen till tv-profilen: ”Kärlek”

22 okt, 2022 
backis bonde söker fru 2021
Backis fångade många tittares hjärtan i Bonde söker fru 2021.
Nu visar han upp relationen till den välkända tv-profilen – ett år efter programmet.
”Kärlek”, skriver han.
Annons
Backis och Evelinas önskan om att bilda familj: "Hoppas"Brand logo
Backis och Evelinas önskan om att bilda familj: "Hoppas"

Bonde söker fru är ett av TV4:s populäraste program som år efter år visar att det fungerar.

En av de som gjorde stort intryck förra året var bonden Mikael ”Backis” Backstulid som minst sagt fångade tittarnas hjärtan. Han valde Evelina i slutvalet och idag är de två dessutom förlovade.

På sociala medier får vi ofta ta del av parets liv och denna gång var inget undantag, nu visar Backis nämligen upp deras träff med den välkända tv-profilen!

Backis och Evelina särbos efter Bonde söker fru

Det var när Hänt besökte Backis och Evelina i somras som de berättade att de skulle bli särbos. Anledningen är på grund av att Evelina flyttat för en utbildning, hon utbildar sig nämligen till hovslagare.

Annons

– Jag har kommit in på hovslagarutbildningen till hösten, så det blir också en omställning i vår relation. Jag ska väl bo i alla fall första terminen, där nere vid skolan. Och det ska bli jättekul, jag är jättetaggad, sa Evelina då till Hänt.

Skolan som Evelina studerar på ligger i Skara som är ungefär tre timmar bort från gården där Backis fortsatt lever.

I ett Instagram-inlägg berättade Evelina även om en av de första utmaningarna under utbildningen och glädjen med att vara igång!

”Min allra första låda är monterad och klar! Förra veckan kom det försäljare till skolan och vi i klassen var som vilsna höns på grönbete. Det var ännu en ny djungeln för mig”, skrev hon på Instagram.

Backis och Evelinas träff med tv-profilen: ”Kärlek”

Men även om Evelina och Backis är särbos så ses de så ofta de kan. Evelina besöker Backis på helgerna och kärleken mellan de två spirar verkligen!

Nu visar Backis dessutom upp deras träff med Jeanette Höglund, mer känd som ”TunnelbaneNettan” i Kanal 5:s Tunnelbanan.

Hur beskriver man TunnelbaneNettan?”, skriver Backis och fortsätter:

”Kärlek omtanke å ett hjärta av guld är dom första saker jag kommer på.. Att jag å min blivande fru fick nöjet att träffa dig är för oss stort. Du är grym. Kram kram på dig.”

På bilden syns Jeanette med sin nya bok Mer än bara TunnelbaneNettan.

FOTO: TV4

Annons