Bonde söker fru-Alexanders miss under dejten: ”Menade inte”

Bonde söker fru-Alexanders miss under dejten med Rebecca.
Årets säsong av Bonde söker fru på TV4 är i full gång.
I kvällens avsnitt möter bönderna sina brevskrivare för första gången när speeddejting står på schemat.
– Du var bättre i brevet, säger mjölkbonden Alexander till sin första dejt.
Annons

Höstens säsong av populära Bonde söker fru har precis dragit igång på TV4. Säsongen är den 14:e sedan starten 2006 och precis som föregående år är Linda Lindorff, 47, programledare.

Förra veckan kunde tittarna i säsongens första avsnitt se när årets bönder fick sina efterlängtade kärleksbrev. I samma veva blev det även klart vilka av bönderna som får chansen att hitta kärleken på sina egna gårdar – och vilka som får dejta under en intensiv vecka på Siggesta herrgård i TV4 play-programmet Bonde söker fru – kärlek åt alla.

Annons

Lammbonden Mattias, 26, skogsbonden Uffe, 56, och köttbonden Andrés, 24, kärleksresa kommer kunna följas på TV4 play i Kärlek åt alla, medan köttbonden Jimmy, 37, getbonden Oscar, 22 och mjölkbönderna Pelle, 28, och Alexander, 35, fick beskedet att TV4-produktionen valt att följa dem i jakten på kärlek under ordinarie Bonde söker fru på TV4.

Annons

Nervositeten innan första mötet

I kvällens avsnitt av Bonde söker fru ska de kärlekstörstande bönderna träffa sina brevskrivare för första gången. Jimmy, Oscar, Pelle och Alexander har valt ut tio brevskrivare var och bjudit in dem till Sundbyholms slott där speeddejting står på schemat.

– Det är både förhoppningar, förväntningar, ovisshet. Väldigt blandade känslor, berättar mjölkbonden Alexander innan det är dags för bönderna att kliva ut genom dörrarna på Sundbyholms slott och möta brevskrivarnas blickar.

– Det är full fart i hjärnan. Det vore helt otroligt om jag ser henne och det känns rätt – att ”the one” finns här, säger getbonden Oscar.

Förvirringen efter missen

Det är minst sagt skräckblandad förtjusning bland bönderna, som snart ska prata med sina brevskrivare för första gången under speeddejtingen där de endast ges fem minuter med var och en. Inför sin första dejt berättar en märkbart nervös men förväntansfull Alexander att han aldrig tidigare varit på en speeddejt.

Annons

–  Värsta scenariot är såklart att det blir knäpptyst och att man inte har någonting att prata om, säger Alexander strax innan hans första dejt Rebecca, 31, stiger in genom dörren.

När Rebecca kliver in uttrycker hon sin glädje över att äntligen ses i verkligheten:

– Så roligt att träffa dig nu och äntligen se dig. Bara sett dig på tv och du är mycket finare i verkligheten än på tv, säger Rebecca i början av dejten men blir något ställd av Alexanders svar:

– Ja, men du var betydligt bättre i brevet, kontrar Alexander och skrattar.

Rebecca börjar även hon skratta, men undrar om han verkligen menar det han precis sagt.

Annons

– Var jag jättedålig i verkligheten? fråga hon.

– Nej, nej, vad säger jag? Sa jag fel nu?, utbrister en förvånad Alexander som precis insett sitt misstag.

– Förlåt, jag menade inte så. Du ser bättre ut i verkligheten, är han snabb att försäkra brevskrivaren Rebecca om.

Bonde söker fru sänds på onsdagar kl 20.00 på TV4, TV4 Play och C more.

FOTO: TV4/Daniel Ohlsson

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…