TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bonde-Simon Ohlssons stora kärleksrevansch med Amanda

05 jul, 2020 
Simon Ohlsson och Amanda Håkansson
I Bonde söker fru gick det inge vidare för Simon Ohlsson, men vad gör väl det? Nu har har han nämligen gift sig med kärleken Amanda Håkansson.
”Äntligen så har bonden hittat sin fru”, skriver den nygifta Simon Ohlsson.
Annons
Linda Lindorffs besked om Bonde söker fruBrand logo
Linda Lindorffs besked om Bonde söker fru

För två år sedan var Simon Ohlsson en av bönderna som var på jakt efter kärleken i TV4-programmet Bonde söker fru. Det verkade till en början gå bra, och mjölkbonden från Öland verkade ha hittat rätt i Frida Eriksson.

Men det blev det inte alls som Simon ville eller hade tänkt. Paret skulle åka på en resa till Rhodos med varandra, men när han stod på flygplatsen dök Frida Eriksson aldrig upp. Hon berättade efter händelsen om vad som egentligen skedde.

– Jag tror att jag fick mer känslor än jag egentligen hade. Och sedan när kamerorna försvann, det var då jag tappade i princip allting, säger Frida Eriksson till Hänt.

Vändningen efter tuffa tiden

Det blev dramatiskt och ledsamt, så klart. Men förra våren avslöjade Simon Ohlsson att han träffat kärleken på nytt, och under sommaren kom det glada beskedet att han förlovat sig med Amanda Håkansson.

”Tiden har gått fort, men känns allting rätt. Då vet man att det är rätt. Snart är det 4 år sen vi pratade för första gången. Men då var det inte läge för oss. Men 4 år efter blev det äntligen vi. Till 100%”, berättade han i ett inlägg på Instagram.

Annons

Det här gladde många, däribland programledaren för Bonde söker fru, Linda Lindorff, som tidigare oroat sig över Simons kärleksliv.

”Gällande den andra bonden som nu förlovat sig så tror jag nog många blir extra glada just för att det ett tag kändes väldigt sorgligt … ja nu fattar ni kanske vem. Hur som helst stort grattis till er alla!! Hoppas jag blir bjuden på bröllopet!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Och bjuden blev Linda Lindorff, men det verkar inte som att hon kunde komma. Vilket inte är så konstigt med tanke på coronarestriktioner och allt.

Fina bröllopsbilderna

Däremot blev bröllopet av som planerat, vilket Simon Ohlsson visar upp på Instagram.

Äntligen så har bonden hittat sin fru och idag så blev det officiellt att vi är man och fru”, skriver han i ett inlägg.

Och att äventyret i Bonde söker fru slutade så tråkigt verkar paret väldigt nöjda över.

Vill även tacka att det blev som det det blev i bonde för hade det inte hänt så hade jag inte hittat den underbaraste frun som någonsin har funnits på denna jord”.

Paret överöses också av grattishälsningar och glada tillrop.

Grattis! Så glad för din skull att du hittade din fru”, skriver en person.

Grattis till er båda. Så fina ni är”, hälsar en annan, och en tredje skriver:

Stort grattis till det finaste brudparet och till många lyckliga år tillsammans!

Vilket fint slut på den tuffa resan – eller om det är början på en ny.

Hänt söker Simon Ohlsson för en kommentar.

Bild: Instagram, Stefan Nilsson/TT

Annons