Bonde-Simon Ohlssons kärleksbesked – då gifter jag mig med Amanda

Bonde söker fru-Simon Ohlssons bröllopsbesked: ”Redan”

Simon Ohlsson fick sitt hjärta grundligt krossat i förra säsongen av Bonde söker fru. Med stöd från sina vänner, och programledaren Linda Lindorff, tog han sig igenom den svåra tiden. Nu avslöjar Linda Lindorff nästa glada nyhet – Simon ska gifta sig med kärleken Amanda Håkansson.

Simon Ohlsson, 27, från Öland sökte efter sitt livs kärlek i senaste säsongen av TV4:s Bonde söker fru. Under några intensiva veckor med fyra tjejer boende på sin gård verkade det som att Simon äntligen hade hittat den rätta. Han och Frida Eriksson fann varandra och allt tycktes gå vägen för paret.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Men inget blev som Simon Ohlsson hade tänkt. När paret skulle åka på sin kärlekssemester till Rhodos dök Frida inte upp på flygplatsen. Inte heller svarade hon i telefon när Simon ringde. Från produktionsbolaget han fick veta att hon inte ville träffas mer.

Simon fick sitt hjärta krossat – men han slutade inte tro på sann kärlek.

I våras avslöjade mjölkbonden att han börjat dejta 21-åriga Amanda Håkansson och i somras kom det glada beskedet att paret förlovat sig.

På Instagram avslöjade Simon den stora nyheten.

”Tiden har gått fort, men känns allting rätt. Då vet man att det är rätt. Snart är det 4 år sen vi pratade för första gången. Men då var det inte läge för oss. Men 4 år efter blev det äntligen vi. Till 100%”, skrev han till en bild där paret visar upp sina förlovningsringar.

Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff, 47, blev mycket gripen av Simon Ohlssons otur under hans medverkan i Bonde söker fru. När hon fick veta att han förlovat sig med sin Amanda var Linda Lindorff en av dem som jublade högst.

”Gällande den andra bonden som nu förlovat sig så tror jag nog många blir extra glada just för att det ett tag kändes väldigt sorgligt … ja nu fattar ni kanske vem. Hur som helst stort grattis till er alla!! Hoppas jag blir bjuden på bröllopet!” skrev programledaren på Instagram.

Gifter sig nästa sommar

Och nu har Linda Lindorff fått precis som hon önskade. I ett nytt inlägg på Instagram berättar TV4-profilen att hon blivit inbjuden på Simon Ohlssons och Amanda Håkanssons bröllop.

”Den här bonden har en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Från första gången då vi sågs har han påverkat mig med sin glädje, värme och godhet. Han lät mig dessutom förlösa en kalv – vilket jag aldrig kommer glömma. Förtroendet han gav och så mycket känslor. Simon är en fantastisk bonde och man – av de snällaste och finaste personer jag mött”, skriver Linda på Instagram.

Hon fortsätter:

Det gjorde så ont att se honom ledsen. Nu har lyckan vänt. Simon fann Amanda och de har förlovat sig. Inte bara det … Kom hem igår efter semestern och i brevlådan hittar jag en inbjudan från Simon – en inbjudan till bröllop! Jag blev så glad att jag skrek högt i köket. Simon gifter sig med Amanda redan nästa sommar!”

FOTO: TT, Instagram