Linda Lindorffs önskan efter Bonde söker fru-Simons förlovning

Linda Lindorff hoppas att bli bjuden på bröllopet efter Bonde söker fru-Simon Ohlssons förlovning med Amanda Håkansson.
Efter att ha blivit brutalt dumpad i Bonde söker fru har kärlekslyckan vänt för Simon Ohlsson. Nu har han förlovat sig med nya kärleken Amanda Håkansson – och TV4-programledaren Linda Lindorff är överlycklig. Eero Hannukainen
Annons

Simon Ohlsson, 27, var en av de bönder som sökte kärleken i TV4:s populära realityserie Bonde söker fru 2018. I programmet föll han för brevskrivaren Frida Eriksson, som även hon uttryckte att hon blivit kär i Simon. Men när paret skulle åka på sin kärlekssemester till Rhodos dök aldrig Frida upp på flygplatsen. Hon svarade inte heller i telefon när Simon ringde och det var från produktionsbolaget han fick veta att hon inte ville träffas mer. Sveket var tungt för Simon, som fick sitt hjärta krossat.

Men Simon Ohlsson gav inte upp jakten på att hitta den rätta och det dröjde inte länge innan han fann kärleken på riktigt. I våras avslöjade mjölkbonden att han börjat dejta 21-åriga Amanda Håkansson – och nu har paret förlovat sig. På Instagram avslöjade Simon den stora nyheten.

Annons
Annons

”Tiden har gått fort, men känns allting rätt. Då vet man att det är rätt. Snart är det 4 år sen vi pratade för första gången. Men då var det inte läge för oss. Men 4 år efter blev det äntligen vi. Till 100%”, skrev han till en bild där paret visar upp sina förlovningsringar.

”Hoppas jag blir bjuden på bröllopet”

Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff, 47, blev väldigt engagerad i Simon Ohlssons kärleksliv i programmet och berördes mycket av det svek han drabbades av. Att han nu har hittat kärleken och förlovat sig gör henne därför väldigt glad. I ett inlägg på Instagram uttrycker hon sig nu om parets förlovning med stor glädje, samtidigt som hon gratulerar ett annat Bonde söker fru-par som välkomnat en till bondebebis till världen.

Annons

”Tjoho vilka glada bondenyheter man nu nås av här i solatekan – en bonde som nyss kommit hem med sitt andra barn och en bonde som förlovat sig!”, skriver Linda Lindorff.

Hon fortsätter:

”Jag är så lycklig för detta, oerhört kul att ha fått vara med från början och sedan se hur kärleken växer fram och barn blir till. Gällande den andra bonden som nu förlovat sig så tror jag nog många blir extra glada just för att det ett tag kändes väldigt sorgligt… ja nu fattar ni kanske vem. Hur som helst stort grattis till er alla!! Hoppas jag blir bjuden på bröllopet!”.

Annons

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Patrik Österberg

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…