TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bonde-Sigrid vägrar berätta om nya relationen

31 jul, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Sigrid Bergåkra och Pål Mases avslutade plötsligt sin relation i början av året. Nu har de gått vidare, och hittat varandra i en helt ny relation. Samtidigt som Sigrid börjat dejta en annan man.
Annons

Hästbonden Sigrid Bergåkra, 44, sökte kärleken i “Bonde söker fru”. Men de män som hon valde ut att komma till hennes gård föll henne inte i smaken – istället skickades de oväntat hem och in kom istället Pål Mases som hon träffat utanför inspelningen.

Deras kärlek var stark och intensiv, men under våren bekräftade hon för Hänt att relationen tagit slut.

Förra veckan berättade Sigrid hemlighetsfullt att hon har en fling med en ny man, men TV4-bonden vägrar berätta vem han är då det skulle skapa kaos i hästvärlden enligt henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är jättehemligt, men jag kan säga så mycket som att han också pratar holländska, berättade Sigrid för Hänt.

Trots att hon känslomässigt gått vidare efter Pål så har de istället fått en helt ny relation till varandra.

– Vi är typ allra bästa vänner, vi är jättenära. Vi har nått en annan mognad när det gäller relationer, eller jag i alla fall, nu när jag kommit till den här åldern. Jag har inte alltid avslutat relationer bra, men jag tycker att man har nått en annan mognad nu, säger Sigrid till Aftonbladet.

Hon vill inte kommentera varför det tog slut mellan dem, men trots att kärleken inte varade mer än ett år är hon tacksam för att hon tog chansen att vara med i “Bonde söker fru”.

– Jag fick möjligheterna att träffa Pål. Det är jag fortfarande lika tacksam över varje dag. Det är härligt.

FOTO: TV4 

Annons