bonde söker fru

Bonde-Sigrid Bergåkras stora sorg – råkade köra över sin hund: ”I chock”

Det var ett svårt beslut för Sigrid Bergåkra i avsnitt 10 av Bonde Söker Fru.

Sigrid Bergåkra har varit med om varje djurälskares värsta mardröm: hon har råkat köra på sin egna hund.
Nu berättar hon om sorgen efter sin kära Jippies död.
”Fortfarande lite i chock efter denna hemska händelse”, skriver hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matthew Haggerty- Redflags
0:35

Efter reklamen: Matthew Haggerty- Redflags

(0:35)

Slå på ljud

Sigrid Bergåkra blev känd för svenska folket när hon medverkade i Bonde söker fru 2016 – där det slutade med att hon skickade hem alla sina brevskrivare.

Men Sigrid skulle inte behöva vänta allt för länge innan hon fick smaka på kärlek: 2019 fann hon Jesper under en älgjakt. I jubileumsprogrammet av Bonde söker fru 2020 friade Sigrid till sin kärlek.

Men ett år efter förlovningen, 2021, kunde Hänt avslöja att förlovningen var bruten.

– Jag kan väl bekräfta att vi har brutit förlovningen. Men sedan, hur vi ska gå vidare därifrån, är oklart. Var sak har sin tid, sa hon då.

Bonde-Sigrid med en häst.

Sigrid Bergåkra.

Sigrid Bergåkras stora sorg – råkade köra över sin egna hund

Men nu kommer Sigrid med ett annat smärtsamt besked, som inte har med en mänsklig relation att göra. Hennes älskade hund har nämligen lämnat jordelivet, efter att hon råkat köra över hundens tass med traktorn.

På Instagram skriver hon:

”Alltid vid min sida… det var min lilla vovve som kallades Jippie för hon var sån glädjespridare! Nu är hon i hundhimlen efter en hemsk olycka igår när jag själv backade över hennes tass med traktorn i stallet och hon fick avlivas hos veterinären därefter. Alltid vid min sida, och denna gång alldeles för nära hjulet!”

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Bondens starka ord: ”En hund är en familjemedlem”

Hon fortsätter inlägget med att berätta att hon är chockad av den hemska olyckan:

”Så tacksam för all hjälp från familjen som stöttar när nåt går så här fel. Fortfarande lite i chock efter denna hemska händelse. Älskade Jippie ! Du blev 6 år”.

Hon skriver vidare:

”En hund är en familjemedlem och sorgen och saknaden är stor för oss, så många fina minnen och livshändelser då denna goa hund alltid följde med oss på alla äventyr. ”

För Hänt berättar hon mer och svarar på frågan hur pass illa det var med den överkörda tassen.

”Traktordäcket krossade tassen och lilla vovven så liten. Veterinären bedömde det som att det inte gick att rädda och då känns det bäst att hon fick somna in. Men mitt hjärta gick sönder, så trogen och fin hund som jag och hela vår familj älskade så mycket”, skriver hon i ett meddelande.

Hänt har sökt Sigrid Bergåkra.

FRÅN FÖRSTASIDAN