ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bonde-profilens stora glädje – visar upp husköpet efter nytillskottet i familjen

19 jun, 2022 
https://image.hant.se/image-8453040?imageId=8453040&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
André Färnsveden
Susanne Bostrand har varit med i både Ensam mamma söker och Bonde söker fru.
På instagram visar hon upp den nya familjelyckan.
Det nya huset – och nytillskottet i familjen.
Annons
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022Brand logo
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

Susanne Bostrand, 40, första tv framträdande kom när hon 2014 medverkade i succé-programmet Ensam mamma söker. I dejtingprogrammet fick vi följa sex singelmammor i jakten på den stora kärleken.

Det såg ut att finnas ett lyckligt slut för Susanne när hon träffade Mattias Jonsson. Paret planerade att flytta ihop och leva tillsammans, men distansförhållandet blev en för stor utmaning och det tog slut år 2015.

Men nu är kärlekskraschen ett minne blott. Idag är Susannes liv fullt av kärlek. Nu berättar hon om senaste familjelyckan i en intervju med Hänt.

Susanne Bostrand om Bonde söker fru och att dejta i tv

Fyra år efter Ensam mamma söker medverkade Susanne i Bonde söker fru. , ett annat omtyckt dejtingprogram. Den här gången var det dock lite annorlunda för Susanne, eftersom att hon var den sökande.

Annons

Tiden som brevskrivare till bonden Jimmy Olofsson, 37, blev dock kort och Susanne fick istället lämna programmet. I en tidigare intervju med Hänt har hon berättat om varför hon sökte sig till programmet:

– Det handlar inte om själva tv-grejen utan att det är så sorgligt att jag fortfarande är singel efter Ensam mamma söker. Mitt fokus har inte legat på att dejta under åren som gått. Men nu när Jimmy dök upp i rutan var det självklart för mig att jag skulle skriva, så det är den enkla anledningen, sa Susanne då.

Efter Bonde söker fru berättade hon för Hänt att hon ska fokusera på annat och låta kärleken komma till henne istället.

– Det är fokus på barnen, jobbet och vännerna. Kärleken kommer när den kommer. Det är inget revolutionerade som hänt, sa hon då.

Susanne visar upp bilderna på det nya huset

Fokus på annat har det definitivt varit för Susannes del, åtminstone på senaste tiden. Hon är nämligen nybliven ägare till en söt liten tegelvilla i Krokom, nordväst om Östersund

Annons

På Instagram berättar hon att det nya huset är 40-årspresent till henne själv och till barnen. Bildspelet visar även barnens glada miner under en biltripp till huset. Susanne berättar för Hänt om känslan efter att ha köpt ett större hus där barnen kan få egna rum.

– Det känns ju fantastiskt! Det hände på en veckas tid. Jag har inte letat så aktivt men vi bor ju i radhus idag och vi saknar ett rum, tjejerna blir större och jag bor i vardagsrummet och så har vi saknat ett rum, säger Susanne till Hänt.

Nytillskottet i familjen Bostrand

Men huset är inte det enda som är nytt i familjen Bostrand. Det finns även en ny liten krabat som sprider glädje; en hundvalp av rasen Shetland sheepdog. Hon har fått namnet Laika.

– Så här var det att en månad innan det här med huset hände, så tingade jag henne. Jag var helt inställd på att vi skulle ha henne och tjejerna var helt inställda på det, säger Susanne till Hänt.

Familje Bostrand har även fem katter och fem kaniner så att uppgradera huset kan ha varit smart drag! Spana in den urgulliga lilla Laika här nedan:

FOTO: Instagram, TV4

Annons