LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Susanne Bostrands nya drag för dottern Ayla

13 aug, 2020 
Linnea Lundgren
Tv-profilen Susanne Bostrand har länge varit öppen med att hon saknar någon att dela sitt liv med.
Som ensamstående mamma till tre barn har hon många gånger pratat om att hon längtar efter att träffa kärleken.
Nu visar hon upp sitt nya drag för äldsta dottern Ayla på Instagram.
Annons
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"Brand logo
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"

TV-profilen Susanne Bostrand fick sitt genomslag 2014 som deltagare i TV3:s dejtingprogram Ensam mamma söker där hon fann kärleken i Mattias Jonsson. Distansförhållandet med Mattias efter programmet höll lite mer än ett halvår men trots planer och drömmar om att flytta ihop tog förhållandet slut tvärt vid påsken 2015. Susanne hade vid programmets start sina tre döttrar Ayla, Alicia och Lily-Eileen. Äldsta dottern Ayla var bara 4 år gammal under inspelningarna av Ensam mamma söker.

Och det var många tittare som kände igen Susanne då hon under senaste säsongen av Bonde söker fru var en av deltagarna. Denna gång inte som huvudperson utan som en av uppvaktarna till bonden Jimmy Olofsson, 37. I en tidigare intervju med Hänt har singelmamman förklarat att hon efter Ensam mamma söker inte lagt fokus på att dejta under åren som gått. Detta trots att hon själv menade att hon gärna skulle vilja hitta någon att dela sitt liv med.

Annons

– Det handlar inte om själva tv-grejen utan att det är så sorgligt att jag fortfarande är singel efter Ensam mamma söker. Mitt fokus har inte legat på att dejta under åren som gått. Men nu när Jimmy dök upp i rutan var det självklart för mig att jag skulle skriva, så det är den enkla anledningen, sa Susanne då.

Susannes fina gest till dottern

Men kärleken blev aldrig besvarad och Jimmy och Susanne blev istället goda vänner. På sociala medier har man kunnat se hur Susanne efter inspelningarna av Bonde söker fru hälsat på hos Jimmy och låtit deras respektive barn leka med varandra. Efter programmet var det återigen fokus på barnen och i slutet av förra året avslöjade hon i en intervju med Hänt att det inte skett något nytt på kärleksfronten.

– Det är fokus på barnen, jobbet och vännerna. Kärleken kommer när den kommer. Det är inget revolutionerade som hänt, sa hon då.

Och att barnen står i centrum för Susanne råder det inga tvivel om. I påskas fick familjen tillökning med hela sju kaninungar och idag fyllde äldsta dottern Ayla hela 11 år. Något som firades med både kalas, presenter och en stor godisskål. På Susannes Instagram kan man se hur hon även dekorerat hela bordet med godis. “Godis runt koppen”, som Susanne själv kallar det, verkar vara en familjetradition då hon även gjorde det när Alicia fyllde 9 och Lily-Eileen 7 år tidigare i år.

Stort grattis till Ayla!

Annons