ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kollegan bryter tystnaden – orden om Filip och Ellinors uppbrott: ”Tråkigt”

06 okt, 2022 
Filip och Ellinor Bonde söker fru
Strax innan sommaren gjorde Filip Larsson och Ellinor Eke-Göransson slut.
Nu bryter en annan Bonde söker fru-profil tystnaden om uppbrottet.
Annons
Bonde-Henrik avslöjar bluffen i Bonde söker fru – det är hans riktiga titelBrand logo
Bonde-Henrik avslöjar bluffen i Bonde söker fru – det är hans riktiga titel

Bonden Filip Nilsson sökte efter kärleken i Bonde söker fru 2021. När han skulle göra sitt slutval förra året bestämde han sig för att skicka hem Ellinor Eke-Göransson. Men efter att tiden fått gå insåg Filip att det fanns känslor för Ellinor som han ville utforska. Bonden ringde sedan upp Ellinor och efter att pratat igenom allt blev de ett par.

Men i maj, tidigare i år, kom beskedet att bonde-paret valt att göra slut. På Instagram berättade Ellinor om uppbrottet.

”Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid. Jag lämnade mitt liv för att satsa allt på kärleken, även om det ännu en gång lämnat mitt hjärta i tusen bitar”, skrev Ellinor på Instagram.

Annons

Sedan dess har mycket skett och idag är Ellinor betydligt lyckligare.

Bonde söker fru-Mats om Filip och Ellinors uppbrott

Någon annan som vet exakt hur det är att medverka i Bonde söker fru är Mats Thomssons, 56, hans kärleksjakt fick vi följa i programmet året innan. När Hänt når Mats har han precis tittat på premiären av årets Bonde söker fru.

– Ja jag har redan tittat. Jag har kollat, jag tog det till frukosten. Det är spännande och jag håller tummarna för dem, säger han.

Det visar sig att Mats är ett riktigt ”bonde-fan” och dessutom följde förra säsongen.

– Oh ja, man är ju lite nyfiken. Det är svårt att låta bli.

Hade du någon favorit förra säsongen?

– Det var väl Filip som var favoriten, har var väl favorit hos många om man nu ska kalla det just favorit. Men det sprack väl, det är lite tråkigt.

Mats Thomsson
Mats Thomsson medverkade i Bonde söker fru 2020.

Så ser Mats Thomssons kärleksliv ut idag

För Mats blev det aldrig heller någon långvarig kärlek från programmet. Men han fann istället kärleken efter inspelningen. Det var undersköterskan Marita, 53, från Skåne som kontaktade honom. Dessvärre tog relationen slut i våras.

– Det finns ingen just nu, det är inte så lätt. Kärlek är inte helt enkelt, säger Mats.

FOTO: TV4

Annons