Bonde-Ellinor om kärleken – bekräftar lyckan efter Filip

Ellinor och Filip Bonde söker fru 2021

Bonde söker fru-paret Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson gjorde slut i våras.
Nu avslöjar Ellinor hur kärlekslivet ser ut idag – månader efter uppbrottet.
”Idag lever jag ett bra liv”, skriver hon till Aftonbladet.
Evelina och Backis lycka över relationen till familjen
0:36

Efter reklamen: Evelina och Backis lycka över relationen till familjen

(0:36)

Slå på ljud

Bonde söker fru 2021 bjöd på kärlek och glädje, men även tårar och hjärtesorg. När bonden Filip Nilsson skulle göra sitt slutval förra året bestämde han sig för att skicka hem Ellinor Eke-Göransson då han valde att fortsätta sitt dejtande med en annan brevskrivare – nämligen Lina Larsson.

När programledare Linda Lindorff sedan besökte gården för att se hur det gått visade sig paret ha brutit upp. Istället ville Filip kontakta Ellinor då han inte hade kunnat sluta tänka på henne. Och tur var väl det för Filip och Ellinor blev sedan ett par.

Plötsliga uppbrottet mellan Ellinor och Filip

Men i maj, tidigare i år, kom beskedet att bonde-paret valt att göra slut. På Instagram berättade Ellinor om uppbrottet.

”För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana”, skrev hon i inlägget.

Vidare förklarade hon att hon inte ångrar att hon gav allt för kärleken men att hjärtat vid tidpunkten var i tusen bitar.

Ellinors lycka – berättar om hur kärlekslivet ser ut idag: ”Ett bra liv”

Sedan Ellinor flyttade ifrån Filips gård har mycket skett i hennes liv. Början av hösten har Ellinor spenderat utomlands, hon har nämligen varit på plats under Robinson-inspelningarna. Ellinor har däremot varit inte varit med tävlingen utan har arbetat bakom kameran, något som hon tidigare har berättat varit väldigt kul.

Men hur ser då egentligen kärlekslivet ut efter uppbrottet? I ett meddelande till Aftonbladet berättar nu Ellinor vad det är hon har valt att satsa på just nu.

”Det blev tyvärr ingen långvarig relation för mig efter programmet men idag lever jag ett bra liv som singel i Stockholm och satsar på min karriär. Jag önskar alla årets bönder stort lycka till och hoppas att dom både hittar kärleken och lyckas hålla den vid liv!”, skriver hon till tidningen.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN